USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Çavuşoğlu, Afrika'ya gidiyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “8. Afrika'da Barış ve Güvenlik için Uluslararası Dakar Forumu”na katılmak üzere gideceği Afrika'da Senegal, Gana ve Benin'de ziyaretlerde bulunacak.

Bakan Çavuşoğlu, Afrika'ya gidiyor
24-10-2022 15:14
Google News

Dışişleri ÖZETİ| Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “8. Afrika'da Barış ve Güvenlik için Uluslararası Dakar Forumu”na katılmak üzere Afrika’da çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

Çavuşoğlu, Dakar Forumu’nun Küresel Krizler ve Afrika'da Egemenlik konulu ana oturumunda hitapta bulunacak ve Forum marjında ikili görüşmeler gerçekleştirecek.

Ayrıca Çavuşoğlu’nun Antalya Diplomasi Forumu ile Dakar Forumu arasında içerik ortaklığına dair bir Mutabakat Muhtırası imzalanması da öngörülüyor.

Öte yandan, Bakan Çavuşoğlu, Senegal’in ardından 26 Ekim tarihinde Gana’yı, 27 Ekim tarihinde ise Benin’i ziyaret ederek ikili temaslarda bulunacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin
BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork: Çocuklarınıza kodlamayı öğretin

BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Erkan Kork, 6. Dijital CEO ve Liderler Zirvesi’nde Türk gençliğinin bilinçli şekilde ilerlediğini vurguladı ve ebeveynlere çocuklarını erken yaşta kodlama öğrenmeye yönlendirmelerini tavsiye etti. Ayrıca yapay zeka ve teknoloji alanlarının

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu