USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakan Bak: Kariyer ve motivasyon kampları başlıyor

Tüm Spor - Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, GSB yurtlarında kalan öğrencileri Kariyer ve Motivasyon Kampları'na davet etti. 19 Ekim - 8 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek olan kamplar 9 farklı şehirde gerçekleştirilecek.

Bakan Bak: Kariyer ve motivasyon kampları başlıyor
09-10-2024 15:33
Google News

Gençlik ÖZETİ| ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, GSB yurtlarında kalan öğrencilere yönelik ‘Kariyer ve Motivasyon Kampları’nın düzenleneceğini duyurdu.

Bakan Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “GSB Yurtlarımızda Kariyer ve Motivasyon Kampları başlıyor! 19 Ekim - 8 Aralık tarihleri arasında, potansiyelinizi keşfetmeniz ve kendinizi geliştirmeniz için; kariyer planlamadan kişisel gelişime pek çok alanda hizmet verecek atölyelerimiz ile sizlerle olacağız.” ifadelerini kullandı.

Kariyer ve Motivasyon Kampları 9 ilde gerçekleştirilecek

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından, GSB Yurtlarında konaklayan gençlerin kişisel, sosyal ve mesleki gelişimlerini desteklemek amacıyla Kariyer ve Motivasyon Kampları düzenleniyor.

Kamplar; Antalya, Aydın, Bursa, Kastamonu, Kırşehir, Mersin, Manisa, Osmaniye ve Rize illerinde gerçekleştirilecek.

19 Ekim – 8 Aralık 2024 tarihleri arasında toplamda 15 dönemde düzenlenecek olan kamplarla, gençlere Bakanlık çalışmalarını yakından tanıma fırsatının yanı sıra, kişisel gelişim ve kariyer planlamalarına yönelik önemli deneyimler sunulacak.

Kariyer ve Motivasyon Kamplarıyla, gençlerin sadece mesleki gelişimlerine değil, aynı zamanda kişisel ve sosyal becerilerine de katkı sağlanması amaçlanıyor. Her kamp döneminde düzenlenecek atölye çalışmaları ve çeşitli etkinliklerle gençler, kendilerini daha iyi tanıma ve kariyer hedeflerini belirleme fırsatına sahip olacak.

Kariyer ve Motivasyon kamplarına katılım şartları

Kamplara, belirlenen illerdeki GSB Yurtlarında kalan, 18-28 yaş aralığındaki gençler başvurabilecek. Başvuru kontenjanının aşılması durumunda, öncelik üniversite birinci sınıf öğrencilerine verilecek. Katılımcıların seyahat ve kamp yapmaya engel teşkil eden sağlık sorunlarının bulunmaması gerekiyor.

Başvurular, ilgili illerdeki Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri ve GSB Yurtları aracılığıyla alınacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yetişkinlere Özel Lego Seti Tavsiyeleri
Yetişkinlere Özel Lego Seti Tavsiyeleri

Lego, çoğu zaman çocuklara yönelik bir oyuncak olarak görülse de aslında yetişkinlerin de keyifle zaman geçirmesini sağlayan bir hobi diyebiliriz. Biz de bu yüzden sizlere lego seti önerilerinde bulunduk. Hadi içeriğimize!

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu