USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Bakan Akar, İngiltere'ye gitti

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberinde savunma ve güvenlik konularında uzman teknik heyetle İngiltere'ye gitti.

Bakan Akar, İngiltere'ye gitti
05-10-2022 19:55
Google News

Bakanlıktan ÖZETİ| yapılan açıklamada; Bakan Akar'ın, İngiltere'nin Türkiye'ye yönelik tüm savunma sanayii ambargolarını kaldırdığı dönemde başkent Londra'ya resmi bir ziyaret gerçekleştirdiği belirtildi. İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace'nin resmi davetlisi olarak İngiltere'ye giden Akar'a ziyareti sırasında, ikili ve bölgesel savunma ve güvenlik ile savunma sanayisinde iş birliği konularında görüş alışverişinde bulunulması bekleniyor. Bazı savunma sanayii firmalarıyla da görüşmeler yapması planlanan Milli Savunma Bakanı Akar'ın beraberinde savunma ve güvenlik konularında uzman, sivil ve askeri personelden oluşan bir teknik heyet de bulunuyor.

Öte yandan; İngiltere'nin gelişen ikili ilişkilere bağlı olarak Türkiye'ye savunma sanayii ambargosunu kaldıran ilk ülke olduğu belirtildi

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 16 Hakkındaki Tüm Sorularınızı Yanıtlayan Sohbet Botu
iPhone 16 Hakkındaki Tüm Sorularınızı Yanıtlayan Sohbet Botu

The Wall Street Journal'ın ünlü teknoloji yazarı Joanna Stern, oldukça ilginç bir iPhone 16 incelemesi yayımladı. Stern, kullanıcıların telefonlar hakkındaki tüm sorularını yanıtlayan bir sohbet botu oluşturdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu