USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bahar Hezer'i katleden kardeşi Yekta Hezer tutuklandı

Şanlıurfa'nın Akpınar Mahallesi'nde ablası Bahar Hezer’i tüfekle vurarak katleden Yekta Sezer isimli erkek, kasten öldürme suçundan çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Bahar Hezer'i katleden kardeşi Yekta Hezer tutuklandı
04-12-2022 20:07
Google News

Dün ÖZETİ| öğle saatlerinde meydana gelen olayda Bahar Hezer, yolda yürüdüğü sırada arkasından gelen 24 yaşındaki erkek kardeşi Yekta Hezer tarafından vurularak katledildi. Bahar Hezer'i vurup olay yerinden kaçan Yekta Hezer isimli erkek, polis ekiplerince Yenişehir Mahallesi'nde yakalanarak gözaltına alınırken Bahar Hezer’in cenazesi toprağa verildi.

"HİÇ PİŞMAN DEĞİLİM, İYİ Kİ ÖLDÜRDÜM" DEMİŞTİ

Yekta Hezer’in emniyetteki ifadesinde pişman olmadığını belirterek şunları söylemişti:

“Bahar beni deli olarak görüyordu. Sürekli bana 'Senin 46 raporun var. Git, psikiyatri doktoruna gözük. Sen delisin' diyordu. Tanrı'ya güveniyorum. İyi ki onu öldürdüm. Polis beni yakalamasaydı ailemin diğer fertlerini de öldürecektim. Hiç pişman değilim.”


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?

Akıllı telefon dünyasında lider markalardan biri olan Samsung, 2016 yılında Galaxy Note 7 ile büyük bir heyecan yaratmıştı. Peki ne oldu da Galaxy Note 7, kelimenin tam anlamıyla Samsung’un elinde patlayan büyük bir başarısızlığa dönüştü? Gelin anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu