USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bağcılar'da panik: Bomba süsü verilmiş yelek bulundu

Bağcılar'da bir binada kiracı olarak kalan yabancı uyruklu kişiler, evden taşınırken, boru ve kablolarla bomba süsü verdikleri yeleği çatı katına bıraktı. Çatıya çıkan usta yeleği fark edince bomba olduğunu düşünerek polise haber verdi.

Bağcılar'da panik: Bomba süsü verilmiş yelek bulundu
27-10-2024 19:37
Google News

Olay, ÖZETİ| saat 14.30 sıralarında Yenimahalle Mahallesi, 1548. sokakta yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 2 katlı binanın 2'inci katında kiracı olarak yaşayan yabancı uyruklu kişiler bir süre önce evden taşındı. Ev sahibi, dairede yapılması gereken tadilatlar için usta çağırdı. Çatı katını kontrol eden usta, kumaş bir yeleğin içerisinde borular ve kabloları görünce, bomba olduğunu düşünerek polise haber verdi. Olay yerine bomba imha ve olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yapmış olduğu çalışmada, yelek içerisinde bulunan boruların içerisine inşaat malzemeleri konarak kablo ile bomba süsü verildiği öğrenildi.

'KORKTUM TABİ Kİ DIŞARI ÇIKTIM ANNEMİ ARADIM'

Bina sakini Dilek Sezer. "Bina 3 katlı, Suriyeliler en üst katta oturuyorlardı. Bir bomba düzeneği kurmuşlar. Ardiye gibi bir yer var çatı gibi. Orada yeleğe sarılı bir şeyler hazırlamışlar, kendilerince. Artık nereye bırakacaklarsa. Bunu da evi tadilat yapmaya gelen arkadaş buluyor. Ev sahibi ile polise haber veriyorlar. Polis geldi, bizi evden boşalttılar, binanın etrafını çevirdi olay yeri inceleme ekibi. Sonra bomba imha uzmanları geldi. İmha ettiler. Parçaları poşetlere koyarak götürdüler. Korktum tabi ki, dışarı çıktım annemi aradım, kız kardeşlerimi aradım yani korktum ağladım" dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Milyonlarca Kalp Krizinin Nedeni Belli Oldu: 1 Gram Tuz
Milyonlarca Kalp Krizinin Nedeni Belli Oldu: 1 Gram Tuz

Çin'de yapılan bir araştırmaya göre kalp krizi ve inmelerin nedeni tuz olabilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu