USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bafra'da Kurumlar Arası Atatürk Kupası Voleybol Turnuvası Tamamlandı

Samsun'un Bafra ilçesinde düzenlenen Kurumlar Arası Atatürk Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi. Bafra Halk Eğitimi Merkezi birinci, Bafra Çözüm Koleji ikinci, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi üçüncü oldu. Turnuvaya katılan takımlara kupa ve madalya verildi.

Bafra'da Kurumlar Arası Atatürk Kupası Voleybol Turnuvası Tamamlandı
10-06-2023 11:27
Google News

ÖZETİ| Samsun'un Bafra ilçesinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Atatürk Kupası Voleybol Turnuvası sona erdi.

Bafra Yeni Spor Salonu'nda yapılan turnuvada Bafra Halk Eğitimi Merkezi birinci, Bafra Çözüm Koleji ikinci, Bafra T Tipi Kapalı Cezaevi üçüncü oldu.

Voleybol turnuvasına katılan takımlara kupa ve madalya verildi.

Kaymakam Cevdet Ertürkmen, Cumhuriyetin 100. yılında 19 Mayıs Atatürk Kupası'nı tamamladıklarını belirterek, "Halkın teveccühü çok güzeldi, Bafra'da spor kültürü oluşmuş durumda, onu görüyorum. Gençlerimizi tebrik ediyorum. Harika bir müsabakaydı, katılımcıların hepsine ve seyircilerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak da kurumlar arasında kadınların fazla olmasının kendisini memnun ettiğini dile getirerek, turnuvaya katılan tüm kurum ve sporculara teşekkür etti.

Kaynak: AA / Spor Mustafa Kemal Atatürk voleybol Samsun Bafra Spor Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest
Binance Kurucusu Changpeng Zhao Artık Serbest

Changpeng Zhao, dört aylık hapis cezasını tamamlayarak serbest kaldı ve Binance'deki etkisi yatırımcılar için büyük önem taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu