USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

"Aylık kazancım 30 bin TL" diyen CZN Burak, alay konusu oldu

İmar kirliliği suçlamasıyla hakim karşısına çıkan CZN Burak, kimlik beyanında aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyleyince alay konusu oldu. Fenomenin açıklaması için "Aylık değil, anlık kazancıdır" yorumları yapıldı.

20-10-2022 15:58
Google News

Çektiği ÖZETİ| yemek videolarıyla sosyal medyada geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve CZN Burak olarak tanınan Muhammed Burak Özdemir'in babası İsmail Özdemir ile birlikte bir restoranının kış bahçesinde yaptığı düzenleme gerekçesiyle "İmar Kirliliğine neden olmak" suçundan yargılandıkları davada düşme kararı verildi. Hakim karşısına çıkan ünlü isim, kimlik sorgulamasında işletmeci olduğunu ve aylık gelirinin 30 bin TL olduğunu söyledi.

"AYLIK DEĞİL, ANLIK KAZANCIDIR"Dünyanın çeşitli yerlerinde restoranı bulunan ve sosyal medyadan da kazanç sağlayan CZN Burak'ın aylık kazancı kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Sosyal medyada alay konusu olan fenomen için "Dili sürçtü bence aylık değil, anlık kazancıdır" yorumları yapıldı.

'Aylık kazancım 30 bin TL' diyen CZN Burak, alay konusu oldu

BİRÇOK YERDE RESTORANI VAR28 yaşındaki CZN Burak'ın Taksim, Aksaray, Etiler'de yurt dışında da Dubai ve Tacikistan'da restoranı bulunuyor. Çektiği yemek videolarıyla tanınan fenomenin Instagram'da da 41,4 milyon takipçisi bulunuyor.

İşte CZN Burak'ın aylık geliri için yapılan bazı yorumlar...'Aylık kazancım 30 bin TL' diyen CZN Burak, alay konusu oldu

'Aylık kazancım 30 bin TL' diyen CZN Burak, alay konusu oldu

İlgili Haberler İmar kirliliği davasında hakim karşısına çıkan CZN Burak'tan şaşırtan sözler: Aylık gelirim 30 bin TLİmar kirliliği davasında hakim karşısına çıkan CZN Burak'tan şaşırtan sözler: Aylık gelirim 30 bin TL Ecem Altan Ecem Altan Magazin Sorumlusu Haberler.com - Magazin
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?
McDonald’s Hamburgeri 14 Yıldır Nasıl Bozulmadan Duruyor?

McDonald’s’tan aldığınız son hamburgeri ne kadar saklayabilirsiniz? Bu sorunun cevabı, İzlanda'da bir hostel’da ve yıllardır bozulmadan duran hamburgerin hikâyesiyle şaşırtıcı bir şekilde karşımıza çıkıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu