USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aydın'da göçmen kaçakçılığı yapan şahıslara geçit verilmedi! 5 şüpheli tutuklandı

Aydın Didim'de göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 5 şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. Aynı zamanda gizlenmeye çalışan Afganistan uyruklu 13 kişi de yakalandı.

Aydın'da göçmen kaçakçılığı yapan şahıslara geçit verilmedi! 5 şüpheli tutuklandı
26-09-2023 16:32
Google News
Aydın ÖZETİ| Didim'de göçmen kaçakçılığı yaptığı iddia edilen 5 şahıs polis ekipleri tarafından yakalandı. Aynı zamanda gizlenmeye çalışan Afganistan uyruklu 13 kişi de yakalandı.Abone ol

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Mavişehir Mahallesi'ndeki Sarıkum mevkisinde makilik alanda gizlenmeye çalışan Afganistan uyruklu 13 kişiyi yakaladı. Bölgede takibe alınarak durdurulan otomobildeki C.K, M.B, J.G.A, A.S ve M.İ. de gözaltına alındı.

Araçtaki şüphelilerin, düzensiz göçmenleri yasa dışı yolla yurt dışına çıkarmaya çalıştıkları belirlendi. İşlemin ardından adliyeye sevk edilen 5 şüpheli, hakimlikçe tutuklandı. Göçmenler işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne sevk edildi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Pisa Kulesi Ne Oldu da Eğildi?
Pisa Kulesi Ne Oldu da Eğildi?

Eğik görüntüsüyle İtalya’nın simgesi hâline gelen Pisa Kulesi, Orta Çağ’dan günümüze miras kalan en önemli yapılardan biri olarak kabul ediliyor. Ziyarete giden her turistin muhakkak önünde fotoğraf çektirdiği kule, neden eğik bir forma sahip?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu