USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aydın-Denizli Otoyolu açıldı mı? Aydın-Denizli Otoyolu ücreti ne kadar?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nun bir kısmının trafiğe açılacağını duyurdu. Peki Aydın-Denizli Otoyolu ne zaman açılacak? Aydın-Denizli Otoyolu ücreti ne kadar, kaç TL olacak?

Aydın-Denizli Otoyolu açıldı mı? Aydın-Denizli Otoyolu ücreti ne kadar?
16-10-2024 17:33
Google News

Ulaştırma ÖZETİ| ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Aydın-Denizli Otoyolu'nun 70 kilometrelik kesiminin hizmete açılacağını açıkladı. Bunu duyan vatandaşlar, otoyolun hangi tarihte, ne zaman hizmete açılacağını merak ediyor.

AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU AÇILDI MI? NE ZAMAN AÇILACAK?

Bakan Uraloğlu, otoyolun 70 kilometrelik kesiminin 17 Ekim Perşembe günü hizmete açılacağını duyurdu.

Bakan Uraloğlu, "Geçtiğimiz yıl 93 kilometrelik bölümünü hizmete sunmuştuk. Şimdi ise Aydın- Denizli Otoyolu kavşağından başlayarak Kuyucak kavşağında sona eren 70 kilometrelik son kesimdeki çalışmaları tamamladık. Toplamda 163 kilometrelik otoyol projesi sayesinde Aydın ve Denizli arasındaki 2 saatlik yolculuk süresi 55 dakikaya inecek. Bu projeyle yıllık toplam 5,3 milyar lira tasarruf sağlanacak." şeklinde konuştu.

AYDIN-DENİZLİ OTOYOLU ÜCRETİ NE KADAR?

Aydın-Denizli arasındaki otoyol ücreti 380 TL olarak belirlendi. Otoyolun açılışı yarın Aydın'a gidecek olan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu tarafından yapılacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Çin'in 43 Milyar Dolarlık Mega Projesi: Yantai-Dalian Su Altı Tüneli
Çin'in 43 Milyar Dolarlık Mega Projesi: Yantai-Dalian Su Altı Tüneli

Son yıllarda hayata geçirdiği büyük projelerle Çin, mühendislik konusundaki iddiasını kanıtlamaya karar vermiş gibi görünüyor. Bu içerikte, Yantai-Dalian su altı tünelinden bahsedeceğiz.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu