USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Aydın Büyükşehir, kışlık fidelerin dağıtımına yarın başlıyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında kışlık sebzelerden fide üretimine devam ediliyor. Yarından itibaren fidelerin dağıtımına başlanacak.

Aydın Büyükşehir, kışlık fidelerin dağıtımına yarın başlıyor
07-11-2023 17:28
Google News
Aydın ÖZETİ| Büyükşehir Belediyesi’nin seralarında kışlık sebzelerden fide üretimine devam ediliyor. Yarından itibaren fidelerin dağıtımına başlanacak.Abone ol

Bozdoğan’daki Yerel Tarım Ürünleri Serası’nda üretilen fideler yarından itibaren tüm Aydın’da vatandaşlara dağıtılacak. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, bu yıl da yüz binlerce fideyi vatandaşlarla buluşturacaklarını söyledi.

Çerçioğlu: "Fide şenliği yapacağız"

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin yerel tarım ürünlerini korumak ve gelecek nesillere aktarmak için faaliyetleri devam ediyor. Bu yıl da kışlık sebzelerin fideleri üretilirken dağıtımlara yarından itibaren başlanacak. Bu yıl kışlık marul, lahana, karnabahar ve brokoli fidelerinin dağıtımı yapılacak. Yerel tarım ürünlerinin gelecek nesillere aktarılmasını önemsediklerini ifade eden Çerçioğlu, “Yere tohum düşse bereket fışkıran Aydınımızın topraklarında üretilen sebze ve meyvelere yerel yönetim olarak sahip çıkıyoruz. Vatandaşlarımızın da yerel tarım ürünlerine bizler gibi sahip çıkmalarını istiyoruz. Bu sebeple bu kış da Aydın genelinde fide şenliği yapıyoruz. Ürettiğimiz yüz binlerce fideyi vatandaşlarımızla buluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Mercedes-Benz'in Efsane Tasarımcısı Hayatını Kaybetti
Mercedes-Benz'in Efsane Tasarımcısı Hayatını Kaybetti

Mercedes-Benz'in en ikonik araçlarının tasarımını üstlenen efsane tasarımcı Bruno Sacco, hayata gözlerini yumdu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu