USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Aydemir: Kılıçdaroğlu "tefeci" dediklerini aklıyor

AK Parti Milletvekili Aydemir, Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyaretiyle ilgili, "Daha önce 'tefeci' diye tarif ettiklerini bu defa aklıyor" dedi.

Aydemir: Kılıçdaroğlu
03-11-2022 13:59
Google News

AK ÖZETİ| Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyareti ile ilgili açıklamasına ilişkin, "Daha önce 'tefeci' diye tarif ettiklerini bu defa aklıyor." dedi.

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İngiltere ziyareti sırasında sosyal medya hesabından "Temiz paranın girdiği sokaktan, kirli para hemen kaçar. Ben bu parayı bulup getireceğim. Bunun için Londra'dayım." açıklaması yaptığını anımsattı.

Kılıçdaroğlu'nun yaklaşık bir sene ise her gün "Londra'daki bir avuç tefeciye 58 milyon dolar faiz ödeniyor. Bu ülkeyi tefecilerden kurtaracağım." dediğini aktaran Aydemir, iki açıklamanın çelişkili olduğunu söyledi. Aydemir, "Daha önce 'tefeci' diye tarif ettiklerini bu defa aklıyor. İngiltere'de bu fonları yönetenlerle görüştüğünde Maliye Bakanı'mızı tefecilerle görüşmekle suçluyordu, şimdi kendisi bunu yapıyor." diye konuştu.

Rusya'nın, Türkiye'nin diplomatik girişimlerinin ardından tahıl anlaşmasına geri dönmesini değerlendiren Aydemir, "Sadece milletimize de değil, bütün insanlığa hizmet ediyoruz." diye konuştu.

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ın "Cumhuriyet, yüz yıllık bir yıkım projesidir." şeklindeki sözlerine altılı masadan itiraz gelmediğini ifade eden Aydemir, "Duyamazsınız çünkü onları küstürmek istemiyorlar, onlarla ortaklar. Yazıklar olsun. Cumhuriyetimize dönük HDP'nin şu ifadesine Kılıçdaroğlu'ndan, Meral Akşener'den tek bir laf yok." dedi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Güneş Fırtınası Modern Dünyayı Alt Üst Edebilir!
Güneş Fırtınası Modern Dünyayı Alt Üst Edebilir!

Güneş fırtınalarının modern teknolojiye zarar verme potansiyeli ve tarih boyunca meydana gelen etkileri inceleniyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu