USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Atık madde toplayıcısı buldu: Çöpten bebek cesedi çıktı

Mersin'inde çöplerden atık madde toplayan kadın, poşet içerisinde bebek cesedi gördü. Durumu polise bildiren kadın, olay yerine gelen polislerin 'bebeğin boğulduğunu' düşündüklerini ifade etti.

Atık madde toplayıcısı buldu: Çöpten bebek cesedi çıktı
24-09-2024 14:47
Google News
Mersin'inde ÖZETİ| çöplerden atık madde toplayan kadın, poşet içerisinde bebek cesedi gördü. Durumu polise bildiren kadın, olay yerine gelen polislerin 'bebeğin boğulduğunu' düşündüklerini ifade etti.Abone ol

Mersin'in Mut ilçesinde atık madde toplayan 50 yaşındaki Cennet Bülbül, çöp konteyneri içerisini karıştırırken kanca taktığı poşette beze sarılı bir bebeğin cansız bedenini gördü.

Bülbül'ün haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Polis ekipleri ve savcının incelemesinin ardından bebeğin cansız bedeni cenaze aracına alınarak morga götürüldü.

Yeni doğduğu değerlendirilen bebeği atan şüpheli veya şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Bebeğin cansız bedenini bulan Cennet Bülbül, "Çöp karıştırıyordum, çengelle poşeti kaldırırken gövdesi yan tarafa doğru düştü. Ben de 112 Acil Komuta Merkezini aradım 'bebek ölüsü' var dedim. Onlar da geldi, baktı 'bebeği boğmuşlar' dedi" diye konuştu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Yosun Plastiklerin Yerini Alabilir mi?
Yosun Plastiklerin Yerini Alabilir mi?

Bildiğimiz üzere plastikler çevremiz ve dolayısı ile hayatlarımız için büyük bir tehdit. Peki, tüm bu sorunların çözümü, basit bir yosun olabilir mi? “Nasıl yani?” dediyseniz gelin anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu