USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Astronottan Türkiye ve Mısır'ın Yer Aldığı Fotoğraf

NASA astronotlarından Matthew Dominick, Akdeniz'in büyük bir bölümünü kapsayan bir görüntü paylaştı. Uluslararası Uzay İstasyonu'ndan çekilen görüntüde Kıbrıs ile Türkiye'nin Akdeniz kıyıları da yer alıyor.

Astronottan Türkiye ve Mısır'ın Yer Aldığı Fotoğraf
21-10-2024 12:58
Google News

8 ÖZETİ| aydır Uluslararası Uzay İstasyonu bünyesinde çalışmaları bünyesinde çalışmalarını sürdüren NASA astronotlarından Matthew Dominick, resmî X hesabından büyüleyici bir görüntü paylaştı. Akdeniz'in büyük bir bölümünü kapsayan görüntü, Türkiye'nin Akdeniz kıyılarını, Kıbrıs'ı ve Mısır'ı gösteriyordu.

Yaptığı paylaşımda Kahire'ye hayran olduğunu söyleyen Matthew Dominick, Akdeniz büyüleyici görünürken Afrika üzerinde şimşekler olduğunu dile getirdi. NASA astronotu, Kıbrıs ile Türkiye hakkında herhangi bir açıklamada bulunmadı.

İşte Matthew Dominick'in paylaştığı o görüntü:

Akdeniz'in uzaydan görüntüsü

Matthew Dominick'in X hesabından yaptığı açıklama:

Ay ışığı, açık bir gecede Kahire'yi ve Akdeniz'i aydınlatıyor.

Dün gece geç saatlere kadar uyanıktık ve önümüzdeki birkaç gün içinde Dünya'ya dönmek için hazırlık yaparken uyku düzenimizi değiştirdik. Kahire geceleri en sevdiğim manzaralardan biri. Ayrılmadan önce bir kez daha görme zamanının gelmesine sevindim. Kahire'ye yaklaşırken Afrika'nın üzerinde şimşekler vardı. Şanslıydım ve en azından iki görüntü yakaladım...


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Gördüklerimizi mi Daha İyi Hatırlarız, Duyduklarımızı mı?
Gördüklerimizi mi Daha İyi Hatırlarız, Duyduklarımızı mı?

Gördüğümüzü mü yoksa duyduğumuzu mu daha iyi hatırladığımız sorusu, her zaman tartışma konusu olmuştur. Bazıları gördüklerinden tarafken bazıları ise duyduklarından taraftır.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu