USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Arkadaşını vurup tutuklanan şüpheliden şaşkına çeviren sözler: Bu iş burada bitmedi

Samsun'da tartıştığı arkadaşı M.K.'yi tabancayla dizinden vuran M.G. tutuklandı. Şüpheli, cezaevine götürülürken gazetecilere, "Çekin ağabey çekin, bu iş burada bitmedi" dedi.

Arkadaşını vurup tutuklanan şüpheliden şaşkına çeviren sözler: Bu iş burada bitmedi
29-03-2023 19:43
Google News

ÖZETİ| İlkadım ilçesi İlyasköy Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde iddiaya göre M.K. ve M.G. isimli 2 arkadaş arasında tartışma çıktı. Tartışma silahlı kavgaya dönüştü, M.G. belinden tabancasını çıkarıp M.K.'yi dizinden yaraladı.

TUTUKLANDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. M.K. ambulansla eğitim ve araştırma hastanesine kaldırılıp tedaviye alındı. Şüpheli M.G. ise polis tarafından yakalanıp gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheli, sevk edildiği adliyede çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

"BU İŞ NURADA BİTMEDİ"

Şüpheli, cezaevine götürüleceği sırada kendisini görüntüleyen muhabirlere, "Çekin ağabey çekin, bu iş burada bitmedi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel İlkadım 3. Sayfa Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu