USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Yaşam

'Arif Sağ Ustaya Saygı Gecesi' dün gerçekleşti

Türk halk müziğinin usta ismi Arif Sağ'ın, 61’inci sanat yıldönümü Maltepe’de kutlandı. Maltepe Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı gecede çok sayıda sanatçı sahne aldı.

'Arif Sağ Ustaya Saygı Gecesi' dün gerçekleşti
08-01-2023 14:09
Google News

Arif ÖZETİ| Sağ Ustaya Saygı Gecesi dün Prof. Dr. Türkan Saylan Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Arif Sağ'ın 61. Sanat yıldönümü nedeniyle düzenlenen geceye Maltepe Belediyesi ev sahipliği yaptı. Birçok yurttaşın yoğun ilgisiyle karşılaşılan gecede halk müziği sanatçıları  Arif Sağ, Belkıs Akkale, Tolga Sağ, Erdal Erzincan, Cengiz Özkan, Yılmaz Çelik ve Muharrem Temiz sahne aldı.  

6'LI MASAYA MESAJ

Konserin sonunda sahneye çıkan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe’deydi. Çepni ve Yörük Festivali’ne katıldı. Bu konser için bir araya gelen herkese saygılarını ve sevgilerini iletti. Biz de bu salondan Sayın Genel Başkanımıza bir selam gönderelim. 6’lı Masanın Cumhurbaşkanı adayı sensin” diyerek salona seslendi. Yurttaşlar ise Kılıçdaroğlu'na destek verdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Abilene Paradoksu Nedir?
Abilene Paradoksu Nedir?

İstemediğiniz bir şeye “evet” demek zorunda kaldınız mı? Hayatınızda en az bir kere de olsa karşılaştığınız bu durum, aslında bilime göre bir paradoks.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu