USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Arda Turan, Beşiktaş'tan transfer yaptı!

Tüm Spor - Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Tayfur Bi̇ngöl, Süper Lig ekibi Eyüpspor ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Arda Turan, Beşiktaş'tan transfer yaptı!
28-07-2024 20:03
Google News

Trendyol ÖZETİ| Süper Lig'in yeni ekiplerinden Eyüpspor, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen isimler arasında yer alan Tayfur Bi̇ngöl için siyah-beyazlılarla anlaşma sağladı.

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan'ın listesindeki isimlerden olan Tayfur Bi̇ngöl'ün İstanbul ekibinde oynamaya yeşil ışık yaktığı öğrenilirken, transferin önümüzdeki saatlerde resmen açıklanması bekleniyor.



EYÜPSPOR KADROSUNU GÜÇLENDİRDİ

Eyüpspor daha önce Dorukhan Toköz, Anastasios Chatzigiovanis, Emre Akbaba, Umut Meraş, Mame Thiam ve Fredrik Midtsjø'yü kadrosuna katmıştı. Tayfur Bi̇ngöl transferi resmiyet kazanırsa, Süper Lig ekibi bu sezonki 7. transferini gerçekleştirmiş olacak.

Tayfur Bingöl geçtiğimiz sezon Beşiktaş'ta 19 maçta forma giydi. 31 yaşındaki futbolcu bu maçlarda 1 gol, 2 asist kaydederken 5 kez de sarı kart gördü.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?
İnsan Gözü Bir Dijital Kamera Olsaydı Kaç Megapiksel Olurdu?

Günümüzün en gelişmiş dijital kameraları her geçen gün daha da yüksek çözünürlük sunuyor. 12, 48 hatta 108 megapiksel kameralarla donatılmış akıllı telefonlar cebimizde taşınıyor. Ancak bir an için insan gözünün de bir dijital kamera olduğunu hayal edin. Acaba insan göz?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu