USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Arda Güler'e sert sözler! "Sakın bunu yapma"

Tüm Spor - A Spor yorumcusu ve Sabah Gazetesi yazarı Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in penaltı almak için hakemi aldatmaya yönelik hareketini eleştirdi ve bunu asla bir daha yapmaması tavsiyesinde bulundu.

Arda Güler'e sert sözler!
05-03-2023 13:42
Google News

Ünlü ÖZETİ| yorumcu Erman Toroğlu, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'e karşı sitemde bulundu. Kayserispor maçına ilk 11'de başlayan ve 60 dakika sahada kalan Arda Güler'i hedefine alan Erman Toroğlu, hakemi aldatmaya yönelik hareket yaparak penaltı almaya çalıştığını söylediği genç yıldızı eleştiri yağmuruna tuttu.

İşte Erman Toroğlu'nun Arda Güler'e sitemini içeren o ifadeleri:

"Arda ilk 11'de başladı, güzel. Jesus, ikinci yarının başında oyundan alır zannettim ama 60'da aldı. O da tamam. Ama Arda'ya bir çift lafım var. Çok kabiliyetli bir çocuksun, taraflı tarafsız herkes seni seviyor. Ancak sakın dün akşamki penaltı aldatmacasını bir daha yapma. Zaten 'Yapayım mı yapmayayım mı? kararını veremedin. İkisini de yapamadın. Eksi puan aldın. Hele bu yaşta bir futbolcuya (Özellikle de fit bir futbolcuya) bu tarz hareketler yakışmaz, kulağına küpe olsun. Belki bir penaltı kazanırsın ama çok şeyini kaybedersin. Bazı abilerin bunu göstere göstere yapıyor, kazananlar da var. Sen o tuzağa düşme."


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Herkes Oyunda: Steam'de Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Kırıldı
Herkes Oyunda: Steam'de Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru Kırıldı

Steam, anlık oyuncu sayısında yeni bir rekor kırmayı başardı. Oyuncu sayısı 38 milyonu aştı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu