USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Arda Güler ve ailesi bir arada! Fotoğrafa sosyal medyada yorum yağdı: "Şahane bir aile"

A Milli Takımımızın yıldız isimlerinin başında gelen Arda Güler özel hayatıyla da merak ediliyor. Başarılı futbolcunun ailesi sosyal medyada Güler'i yalnız bırakmıyor. Arda Güler'in annesinden aile pozu geldi.

Arda Güler ve ailesi bir arada! Fotoğrafa sosyal medyada yorum yağdı:
04-07-2024 15:53
Google News
A ÖZETİ| Milli Takımımızın yıldız isimlerinin başında gelen Arda Güler özel hayatıyla da merak ediliyor. Başarılı futbolcunun ailesi sosyal medyada Güler'i yalnız bırakmıyor. Arda Güler'in annesinden aile pozu geldi.Abone ol

A Milli Futbol Takımımız EURO 2024'te Avusturya ile karşılamış ve güçlü rakibini yenerek çeyrek finale yükselme başarısı göstermişti. Takımımızın yıldız kadrosunda adından en çok söz ettiren isimlerin başında gelen Arda Güler günlerdir gündemde.

Sezon başında Real Madrid'e transfer olan Güler özel hayatıyla da merak ediliyor. Arda Güler'i başarılarıyla tarih yazdığı günlerde ailesi de yalnız bırakmıyor.

Anne Serap Güler aile pozunu paylaşınca sosyal medyada dikkat çekti. Arda Güler'in annesi, ablası ve babası ile olan pozuyla beğeni topladı.

Arda Güler annesinin paylaşımına kalp emojisi koyarken fanları ise "Ne güzel aile", "Görünce yüzüm güldü ne güzeller", "Şahane aile" yorumlarında bulundu.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Havaalanı Pistleri Neye Göre Numaralandırılıyor?
Havaalanı Pistleri Neye Göre Numaralandırılıyor?

Uçak pistinde, yerde yer alan numaraları muhakkak görmüşsünüzdür. Sırasıyla yer almayan bu sayıların da aslında rastgele verilmediğini bilmek gerekiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu