USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! 1 Ocak'tan itibaren...

Ekonomi - Araç sahiplerini yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. 1 Ocak 2025 tarihinden itibaren trafik cezalarında ciddi bir artış yaşanabilir. Artık sürücülerin yeni yılda kurallara daha fazla dikkat etmeleri gerekecek.

Araç sahibi olan herkesi ilgilendiriyor! 1 Ocak'tan itibaren...
22-10-2024 11:33
Google News

Araç ÖZETİ| sahiplerini ve sürücülerini yakından ilgilendiren yeni bir açıklama yapıldı. 2025 yılında trafik güvenliğinin artırılmasına yönelik yapılacak olan düzenleme ile trafik cezalarında ciddi bir artış söz konusu. Trafiği tehlikeye atan, trafik kurallarına uymayan sürücüler yeni cezalar ile karşı karşıya kalabilir.

TRAFİK CEZALARININ FİYATI ARTIYOR

Ekonomist Prof. Dr. Şenol Babuşcu tarafından sosyal medyada yapılan uyarıda, trafik cezalarında artışa gidileceği belirtildi. Babuşçu hız sınırları, hatalı sollama ve trafik kurallarına uymama gibi konularda cezaların sıkılaşacağını öngörürken ceza fiyatlarının da trafik güvenliğini sağlamak amacıyla artırılacağını öngörüyor.

TRAFİK KURALLARINA UYMAYANLAR YANDI

2025 yılında sadece kazalar değil, trafik ihlalleri de sıkı denetim altında olacak. Hatalı park, kırmızı ışık ihlalleri ve emniyet kemeri takmama gibi birçok konuda ceza fiyatları, sürücülerin ceplerini yakacak gibi duruyor.

Bu sebepten araç sahiplerinin ve sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve hem kendi hem de başkalarının güvenliğini tehlikeye atmaktan kaçınmaları gerekiyor.

2025 yılı trafik cezalarının hangi kurallar çerçevesinde değerlendirileceği ise önümüzdeki dönemde netleşmiş olacak.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple'ın Yeni Aksesuarları iOS 18.1 Kodlarında Tespit Edildi
Apple'ın Yeni Aksesuarları iOS 18.1 Kodlarında Tespit Edildi

iOS 18.1 ile macOS 15.1'in geliştirici beta sürümü, Apple'ın yeni aksesuarlarını ortaya çıkardı. Apple, mevcutta sattığı bazı aksesuarları ufak değişikliklerle yeniden piyasaya sürecek gibi görünüyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu