USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple'ın Yeni Nesil AirPods Pro'su İşitme Cihazı da Olacak! - Webtekno

Apple'ın yeni nesil AirPods Pro'su ile ilgili dikkat çekici iddialar gündeme geldi. Eğer bunlar gerçek olursa yeni nesil AirPods Pro'lar işitme cihazı ve termometre olarak da kullanılabilecek.

Apple'ın Yeni Nesil AirPods Pro'su İşitme Cihazı da Olacak! - Webtekno
03-07-2023 19:58
Google News

Bloomberg'den ÖZETİ| Mark Gurman, ABD merkezli teknoloji devi Apple ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Markanın son dönemlerde yeni AirPods Pro'ya odaklandığından bahseden Gurman, bu kulaklıkların benzersiz özelliklerle donatılacağını söyledi. Gelin hep birlikte PowerOn isimli bültenin bu haftaki sayısında paylaşılan detaylara yakından bakalım.

Deneyimli Apple analistine göre şirket, AirPods Pro ile ilgili iki temel özellik üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar, kulaklıkların sağlıkla ilişkili olarak kullanılmasına da imkan tanıyacak. Ancak burada şöyle bir husus var. Mark Gurman'a göre AirPods için düşünülen yeni teknolojiler belki birkaç ay, belki de birkaç yıl sonra tüketici ile buluşacak.

AirPods Pro, işitme testi yapabilecek: İşitme cihazı gibi de kullanılabilecek!

airpods pro özellikler

İddialara göre Apple, yeni nesil AirPods Pro'nun işitme testi yapabilmesini sağlayacak. Bu bağlamda; ürünün yerleşik olarak işitme testi özelliklerine sahip olacağı, kullanıcıya özel sesler dinletip, bunların nasıl duyulduğuna ilişkin analizler yapacak. Ayrıca Apple'ın resmi otoriteler ile temas halinde olduğu, yeni nesil AirPods Pro'nun bir işitme cihazı gibi kullanılmasını sağlayacak lisans almak istediği bildiriliyor.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Albert Einstein'ın 5 Gündelik Alışkanlığı
Albert Einstein'ın 5 Gündelik Alışkanlığı

Almanya doğumlu teorik fizikçi ve bilim insanı olarak bildiğimiz Albert Einstein, çeşitli çalışmaları ve buluşlarıyla hafızalara kazınmıştır. Ancak onun da hepimiz gibi bazı gündelik alışkanlıkları vardır.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu