USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple, TestFlight'ı önemli yeni özellikler ile güncelliyor

Apple, geliştiriciler için beta test platformu TestFlight üzerinde önemli yenilikler sunuyor. İşte yeni güncellemenin detayları...

Apple, TestFlight'ı önemli yeni özellikler ile güncelliyor
26-10-2024 09:03
Google News

TestFlight, ÖZETİ| geliştiricilerin uygulamalarının beta sürümlerini genel kullanıma sunmadan önce dağıtmalarına olanak tanıyan bir Apple platformu olarak hizmet veriyor. Platform şimdi yeni bir güncelleme ile baştan aşağı değişiyor. Apple'ın test programı yeni filtreleme ve ölçüm özelliklerinin yanı sıra test davetleri için yenilenmiş bir tasarımla karşımıza çıkıyor. İşte detaylar…

Apple'ın TestFlight platformunda neler değişiyor?

TestFlight'a gelen yeni filtreleme özellikleri sayesinde geliştiriciler, test gruplarını belirli hedef kitlelerle daha iyi sınırlandırabilecek, odaklarını belirli bir cihaz türüne veya işletim sistemi sürümüne yönlendirebilecek ve hatta grup başına maksimum test kullanıcısı sayısını tanımlayabilecek.

Ayrıca geliştiriciler, kaç kişinin daveti görüntüleyip katıldığını ve kullanıcı tarafından bırakılan geri bildirimler aracılığıyla katılmayanların neden katılmadığını görerek beta sürümünün başarısını ölçebilecek. Ayrıca kaç potansiyel test uzmanının belirlenen kriterleri karşılamadığı da görülebilecek.

iPhone 18 Pro, Apple Watch'taki o teknolojiye sahip olabilir!

iPhone 18 Pro, Apple Watch'taki o teknolojiye sahip olabilir!

İki yıl sonra piyasaya sürülecek iPhone 18 Pro, Apple Watch akıllı saatlerde yer alan önemli bir teknolojiye sahip olabilir.

Test kullanıcıları için sunulan yeni güncelleme, davetiyelerde de önemli bir değişiklik getiriyor. Artık geliştiriciler uygulama hakkında daha fazla bilgi sağlıyor, gelecek yeni özellikleri ve içerikleri vurgulayabiliyor.

Ayrıca App Store'da yayınlanmak üzere halihazırda onaylanmış uygulamaların beta sürümleri, davetiyede uygulama kategorisinin yanında ekran görüntülerini de içerebiliyor. Bu da platform deneyimini Apple'ın uygulama mağazasının deneyimine yaklaştırabilir.

Peki siz TestFlight'ın yeni güncellemesini nasıl buldunuz?


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Bakanlık Influencerlar için harekete geçti! İsimleri tek tek yayınlanacak
Bakanlık Influencerlar için harekete geçti! İsimleri tek tek yayınlanacak

Ekonomi - Ticaret Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı ve Reklam Özdenetim Kurulu iş birliğiyle “Sorumlu Sosyal Medya Etkileyicileri Eğitim Programı” hayata geçirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu