USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple Sanal Gerçeklik Gözlüğünün Fiyatı Hakkında Yeni İddia

Apple'ın yıllardır üzerinde çalıştığı sanal gerçeklik gözlüğü ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Bloomberg'den Mark Gurman, bu sanal gerçeklik gözlüğünün fiyatı ile ilgili şaşırtan bir çıkış yaptı.

Apple Sanal Gerçeklik Gözlüğünün Fiyatı Hakkında Yeni İddia
14-11-2022 18:05
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple, uzunca bir süredir yeni bir ürün ile gündemde. Bu ürün, bir sanal gerçeklik gözlüğü. Yıllardır konuşulan ürün, bugüne dek hiçbir somut gelişmeye ev sahipliği yapmadı. Ancak sektör kaynaklarına bu olağan. Zira Apple'ın bu ekipmanı 2023 yılında piyasaya süreceğine inanılıyor. 

Gelen son haberler ise bu ürün ile ilgili hem teknik detay hem de fiyat bilgisi veriyor. Kaynağımız; Apple ile ilgili sızdırdığı bilgilerle bilinen Bloomberg çalışanı Mark Gurman. Gurman tarafından yapılan son açıklamalar, Apple'ın ciddi anlamda pahalı bir sanal gerçeklik ekipmanı üzerinde çalıştığını ancak teknik özelliklere baktığımızda, bu fiyatın karşılığını sonuna kadar verebileceğini düşündürüyor.

Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğü, 3.000 dolara satılabilir!

Apple sanal gerçeklik gözlüğü fiyatı

Mark Gurman'ın açıklamasına göre Apple'ın sanal gerçeklik gözlüğüne sahip olmak isteyen bir tüketici, 2.000 ila 3.000 dolar gibi ciddi bir parayı gözden çıkarmak zorunda kalacak. Bu fiyat caydırıcı gelebilir ancak Mark Gurman'a göre gözlük, bir MacBook'un göze takılan bir versiyonu olacak. Kaynağımız; gözlükte Mac bilgisayarlara da güç veren M2 işlemcinin kullanılacağını, 10'dan fazla kamera ile donatılacağını ve sektörün en iyisi olan ekranla geleceğini ifade ediyor. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf
AirPods'a USB-C Giriş Getiren Kılıf

Eski Apple kılıflarını USB-C girişli hâle getiren yeni bir kılıf tanıtıldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu