USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple'ın yeni akıllı gözlükleri sızdırıldı! Uygun fiyatlı Apple Vision geliyor

Analist Mark Gurman, Apple'ın Vision Pro'dan sonra uygun fiyatlı Apple Vision akıllı gözlükler üzerindae çalıştığını aktardı.

Apple'ın yeni akıllı gözlükleri sızdırıldı! Uygun fiyatlı Apple Vision geliyor
12-08-2024 00:38
Google News

Apple, ÖZETİ| arttırılmış gerçeklik gözlüğü Vision Pro'yu 2024'ün başlarında ilk Amerika'da 3599 dolardan başlayan fiyatlardan satışa sundu. Apple'ın bu gözlüğü en başta çok sevilmiş olsa da sonrasında uygulama ve içerik yetersizliği, çok pahalı olması gibi nedenlerden dolayı iade edilmeye başlandı. Son gelen raporlar Apple'ın daha uygun fiyatlı Apple Vision üzerinde çalıştığını gösteriyor.

Uygun fiyatlı Apple Vision geliyor

Apple, gerileyen Vision Pro satışlarının ardından daha uygun fiyatlı Apple Vision gözlük için çalışmalara başladı. Apple hakkında genellikle tutan tahminleri ile bilinen analist Mark Gurman'a göre şirket, daha ucuz bir akıllı gözlük üzerinde çalışıyor. Gurman'a göre yeni uygun fiyatlı akıllı gözlük, Vision Pro'ya göre daha küçük bir boyutta tasarlanacak. Aynı zamanda Gurman, yeni sızdırılan akıllı gözlükler hakkında Bu cihaz kategorisi henüz tüketicilerin hayal gücünü yakalamadı ve bunun ne zaman olacağını söylemek zor. Daha ucuz model 1.500 dolardan az değilse, Vision cihazları muhtemelen niş ürünler olarak kalacaktır şeklinde konuştu.

Analist Mark Gurman, Apple'ın Vision Pro'dan sonra uygun fiyatlı Apple Vision akıllı gözlükler üzerindae çalıştığını aktardı.

Ayrıca geçen sızıntılarda da Apple'ın Ray Ban ile anlaşması bekleniyordu. Sızıntılara göre Apple, Ray Ban ile anlaşmayı sağlarsa kullanıcıların yıllardır beklediği Meta-Ray Ban benzeri Apple Glass'ların gelmesi bekleniyor. Gurman bu konu hakkında ilk defa 2024 Şubat ayında açıklamarını yapmış olsa bile Apple tarafından tam bir bilgi henüz gelmedi.

Samsung'dan Apple Vision Pro rakibi Moohan gelebilir!

Samsung'dan Apple Vision Pro rakibi Moohan gelebilir!

Samsung da Apple gibi genişletilmiş gerçeklik, XR gözlüğü üzerinde çalışıyor. İşte Apple Vision Pro rakibi olması beklenen Samsung Moohan...

Analist Mark Gurman'ın tahminlerine göre şirket, uygun fiyatlı Apple Vision gözlüğünü gelecek yıl bahar ayında yapacağı etkinliklerin birisinde tanıtabilir. Yeni akıllı gözlük Meta-Ray Ban gibi bir tasarıma sahip olması halinde aynı Meta'nın gözlüğündeki gibi kameralar, hoparlörler ve mikrofonlar yer alacak. Aynı zamanda Apple Intelligence'ı desteklemesi beklenen bu gözlük gelmiş AI'a sahip Siri'yi de destekleyecek. Yeni akıllı gözlüğün 329 dolardan satışa çıkması bekleniyor.

Sizce Apple gerçekten Meta-Ray Ban gibi bir akıllı gözlük yapan mı? Lütfen düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşmayı unutmayın.

Read this news article in Englishapple visionapple vision provision pro
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
PlayStation 5 Pro Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri
PlayStation 5 Pro Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

Sony, uzun zamandır beklenen PlayStation 5 modelini sonunda tanıttı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu