USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple'ın Akıllı Yüzük Projesine İlişkin Açıklama

Bloomberg'den Mark Gurman, Apple'ın akıllı yüzük projesine ilişkin iddialarla ilgili açıklama yaptı. Mark Gurman'a göre Apple'ın akıllı yüzük planı bulunmuyor.

Apple'ın Akıllı Yüzük Projesine İlişkin Açıklama
11-10-2024 11:43
Google News

Bundan ÖZETİ| birkaç gün önce sizlerle paylaştığımız bir haberimizde; ABD merkezli teknoloji devi Apple'ın akıllı yüzük üzerinde çalıştığı iddialarından bahsetmiştik. İddiaya göre Apple'ı Samsung'a bir alanda daha rakip yapacak yüzük, 2026 yılı gibi gelecekti

Ancak Bloomberg'den Mark Gurman, bu iddiayı yalanlayan bir açıklama yaptı. Deneyimli Apple analistine göre şirketin akıllı yüzük geliştirmek gibi bir planı bulunmuyor. En azından şimdilik.

Apple, konuyu geçmişte tartıştı

Apple akıllı yüzük geliştirmiyor

Daha önce ortaya çıkan bilgiler, Apple mühendislerinin bir akıllı yüzük girişimini tartıştıklarını gözler önüne sermişti. Hatta Apple'ın endüstriyel ekibi, bunun Apple Watch'a kıyasla uygun fiyatlı bir ürün olması açısından iyi olacağını söylemişti. Ancak mühendislerden bu konuyla ilgili bir hamle gelmediği söyleniyor.

Apple'ın akıllı yüzük iddiaları ile ilgili detaylı bilgi için:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
fizy’de eylül ayı, Semicenk rüzgârıyla geçti
fizy’de eylül ayı, Semicenk rüzgârıyla geçti

Türkiye’nin dijital müzik platformu fizy’de eylül ayının en çok dinlenen sanatçısı Semicenk oldu. En çok dinlenen şarkılar listesinde de birinciliği kimseye bırakmayan Semicenk’in, “Geçiyor Zaman” isimli şarkısı zirveye yerleşti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu