USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple iCloud Web Sürüm Tasarımı Baştan Aşağı Değişiyor

Apple'ın bulut servisi olarak hizmet veren iCloud'un web sürümü için yeni bir tasarım oluşturuldu. Henüz beta aşamada olan arayüz, tüm kullanıcılar tarafından deneyimlenebiliyor.

Apple iCloud Web Sürüm Tasarımı Baştan Aşağı Değişiyor
27-10-2022 16:09
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple'ın bulut depolama servisi iCloud ile ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Platformun yıllardır tek bir değişiklik bile yapılmadığı web arayüzü, nihayet büyük bir güncelleme aldı. Henüz beta aşamada olan yeni tasarım, test aşamasından sonra tüm Apple müşterilerine sunulacak. 

Apple müşterileri bilir; iCloud web sürümde oldukça "ilkel" bir tasarıma sahipti. Platformdaki herhangi bir hizmete girmek istediğinizde, ana sayfada bulunan butonlara tıklanması gerekirdi. Yeni güncelleme ise bu durumu tamamen değiştiriyor. Artık kullanıcılar, iCloud'un ana sayfasında fotoğraf ve e-posta gibi önemli verilerini anında görebilecekler. Böylelikle kullanıcılara daha kolay ve etkili bir deneyim sunulmuş oldu.

iCloud web'in yeni arayüzü işte böyle görünüyor!

iCloud web

iCloud'un web sürümü için hazırlanan yeni arayüz, ana sayfayı özelleştirilebilir hale getirdi. Öyle ki bu sayfada varsayılan olarak sunulan Drive, Notlar, Fotoğraflar ve Mail'e ek olarak, Apple'ın diğer hizmetlerini de eklemenize imkan tanınıyor. Üstelik ana sayfada bulunan hizmetlerdeki verilere anında ulaşabiliyorsunuz. Örneğin Notlar'da yer alan bir nota tıklarsanız, not içeriğine doğrudan ulaşıyorsunuz.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu