USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple iCloud'da Erişim Sorunları Yaşanıyor

Apple iCloud'un ücretli özelliklerinden olan "Özel Geçiş" özelliğinde kesintiler yaşanıyor. Yaşanan kesinti, kullanıcıların internette gezinmelerini engelliyor.

Apple iCloud'da Erişim Sorunları Yaşanıyor
26-07-2024 10:53
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple, kullanıcı deneyimini doğrudan etkileyen bir sorun yaşamaya başladı. Bu sorun, iCloud+ aboneliğinin bir parçası olan "Özel Geçiş"te kendini gösteriyor ve kullanıcıların internet kullanım deneyimini bozuyor. 

iCloud Private Relay olarak da bilinen özellik, internet gezintileriniz için üst düzey koruma sunuyor. Bu özelliği aktif eden kullanıcıların IP adresleri ve Safari'deki gezinme etkinlikleri tamamen gizleniyor. Apple da dahil olmak üzere hiç kimse, internet aktivitenizi göremiyor. İşte an itibarıyla bu hizmette bir sorun yaşanıyor

iCloud Özel Geçiş'te yaşanan sorunun nedeni belli değil

iCloud Özel Geçiş çalışmıyor

Apple'ın "Sistem Durumu" sayfasına baktığımız zaman dün gece itibarıyla başlayan kesintinin hâlâ devam ettiğini görüyoruz. Apple'ın resmî açıklamasına göre çözüm için çalışmalar devam ediyor. Ancak sorunun ne zaman giderileceği henüz belli değil. 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Samsung Galaxy S25 Ultra'nın Boyutları Açıklandı: En İnce Model
Samsung Galaxy S25 Ultra'nın Boyutları Açıklandı: En İnce Model

Samsung Galaxy S25 Ultra'nın boyutları ve ince tasarımı sızdırıldı. Yeni model, son beş yılın en ince Galaxy S telefonu olmaya aday.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu