USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Apple Faiz Getiri Sistemine Yatırılan Para Miktarı - Webtekno

Apple'ın geçtiğimiz nisan ayında başlattığı faiz getiri sistemine kaç para yatırıldığı belli oldu. Apple tarafından yapılan açıklamada, gelinen noktadan memnun olunduğu belirtildi.

Apple Faiz Getiri Sistemine Yatırılan Para Miktarı - Webtekno
03-08-2023 14:42
Google News

ABD ÖZETİ| merkezli teknoloji devi Apple'ın ödeme aracısı olarak çalışan "Apple Card" isimli hizmeti, bundan birkaç ay önce önemli bir gelişmeye ev sahipliği yaptı. Nisan ayında sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, kullanıcıların Apple Pay üzerinden birikim hesabı açarak, faiz geliri elde edebileceklerinden bahsetmiştik.

Şimdiyse konuyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Apple tarafından yapılan açıklama, bir banka haline gelen şirketin tüketicilerin güvenini sağladığını gözler önüne seriyor. Zira Goldman Sachs ortaklığı ile hayata geçirilen proje, şu ana kadar dudak uçuklatan seviyede para toplamış durumda.

Apple'ın faiz getiri sistemine 10 milyar dolar para yatırıldı!

apple faiz sistemi

Yapılan resmi açıklamaya göre Apple'ın "Savings" olarak isimlendirdiği ve %4,15'lik faiz getirisi sağlayan sistemine, nisan ayındaki lansmandan beri 10 milyar doların üzerinde para yatırıldı. Hem Apple hem de Goldman Sachs, yaşanan gelişmeden memnun olduklarını dile getirdikleri açıklamalarda bulundular. Goldman Sachs üst düzey yöneticilerinden Manish Kumar, oluşturdukları servise yatırılan paradan çok memnun olduklarını söyledi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ABD'de Gizemli Bir Tesla Model 3 Görüntülendi
ABD'de Gizemli Bir Tesla Model 3 Görüntülendi

Tesla'nın yakın zamanda tanıtacağı araçlar listesinde olmamasına rağmen gizemli bir Model 3 görüntülendi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu