USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'a transfer oluyor

Trabzonspor'dan kontratı biterek ayrılan Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme, uzun süredir devam eden belirsizliği noktaladı. Nijeryalı futbolcunun, Suudi Arabistan ekibi Al Fayha FC'ye gideceği öne sürüldü.

Anthony Nwakaeme, Suudi Arabistan'a transfer oluyor
24-08-2022 14:07
Google News

Trabzonspor ÖZETİ| işe sözleşmesi sona eren Nijeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme'nin yeni takımı belli oluyor. Galatasaray'ın da gündemine gelen Nijeryalı yıldız, Suudi Arabistan'a transfer oluyor.

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Nwakaeme, Al Fayha FC'nin teklifini kabul etti ve resmi sözleşmeye imza atarak sağlık kontrollerinden geçmek için Suudi Arabistan'ın Riyad kentine gitti.

3 BÜYÜKLER VE HULL CITY İLE GÖRÜŞMÜŞTÜ

Uzun süredir kendisine takım arayan Nwakaeme, Türkiye'den Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe ile temasa geçmiş ancak anlaşamamıştı. Nijeryalı golcü ayrıca Acun Ilıcalı'nın takımı Hull City ile de görüşme gerçekleştirmişti.

33 yaşındaki oyuncu sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da geçtiğimiz yıl 30 lig maçına çıkarken, 13 gol 10 asistlik bir performans sergilemeyi başardı. Nwakaeme Trabzonspor formasıyla toplamda çıktığı 145 maçta ise 47 gol 40 asistle oynadı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Epic Davasında Yargıç, Apple'ın Yalan Söylediğini İma Etti
Epic Davasında Yargıç, Apple'ın Yalan Söylediğini İma Etti

Epic ile Apple arasındaki davaya bakan yargıçlar, Apple'ın yalan söylediğini ima ederek temyiz talebini reddetti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu