USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Antalya'nın Kepez ilçesinde okuldaki Atatürk büstüne saldıran şüpheli gözaltına aldı

Antalya'nın Kepez ilçesindeki okulun bahçesinde bulunan Atatürk büstü boyun kısmından kırıldı. Olayın ardından savcılık soruşturma başlatırken, büstü kıran kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Antalya'nın Kepez ilçesinde okuldaki Atatürk büstüne saldıran şüpheli gözaltına aldı
22-11-2022 19:51
Google News

ÖZETİ| Antalya'nın Kepez ilçesindeki Alaeddin Keykubat Ortaokulu'nun bahçesine giren bir kişi, Atatürk büstünü boyun kısmından kırdı. Baş kısmına da hasar verildiği görülen büst, olay yerinde bırakıldı. Görevliler, sabah gelip büstü görünce durumu polise bildirdi.

BÜSTÜN YERİNE YENİSİ KONULDU

İhbarla gelen ekipler, kamera görüntülerini inceledi. Büstün yerine yenisi konulurken, polis de inceleme için diğer parçaları emniyete götürdü.

GÖZALTINA ALINDI

Olayla ilgili cumhuriyet başsavcılığınca soruşturma başlatıldı. Nöbetçi cumhuriyet savcısı tarafından okul müdürünün ifadesinin alınması, görgü tespit tutanağı düzenlenmesi ve adli tahkikat yapılması yönünde talimat verilirken, yapılan araştırma ve incelemeler sonucu büstü kıran kişi, yakalanarak gözaltına alındı. İsmi açıklanmayan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyet Antalya Kepez Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Discord'a Erişim Engeli Getirildi
Discord'a Erişim Engeli Getirildi

Son günlerin ana gündem konusu olan iletişim platformu Discord'a geçtiğimiz dakikalarda alınan kararla erişim engeli getirildi.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu