USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Ant-Man and Wasp: Quantumania Fragmanı Yayınlandı

Şubat ayında vizyona girecek Ant-Man and the Wasp: Quantumania için yeni bir fragman yayınlandı. Yeni fragman, filmle ilgili daha fazla detay bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

Ant-Man and Wasp: Quantumania Fragmanı Yayınlandı
10-01-2023 10:02
Google News

Marvel ÖZETİ| Sinematik Evreni için bir süredir yeni bir filmin çalışmaları devam ediyor. Bu film, aslında yıllar önce tanıştığımız "Ant-Man and the Wasp"in devamı niteliğinde olan "Ant-Man and the Wasp: Quantumania". 31. Marvel filmi olan Ant-Man and the Wasp: Quantumania, boyut değiştirebilen Scott Lang isimli süper kahramanın üçüncü solo filmi olarak karşımıza çıkacak.

Filmin başlangıç noktası, Scott Lang'ın kızı Cassie'nin kuantum evrenine gönderdiği sinyal. İşte bu sinyal, Cassie'nin babası Scott Lang, ortağı olan Hope van Dyne ve Dyne'ın ebeveynlerini yepyeni bir maceraya sürükleyecek. Süper kahramanımız, filmde kötü karakter Fatih Kang ve MODOK ile mücadele etmek zorunda kalacak.

17 Şubat'ta vizyona girecek!

Ant-Man and the Wasp:Quantumania

Paylaşılan yeni fragmanda yer alan bilgiye göre Ant-Man and the Wasp: Quantumania, 17 Şubat'ta vizyona girecek. Filmin ilerleyen dönemlerde Disney+ üzerinden de servis edilmesi bekleniyor. Ancak bunun ne zaman gerçekleşeceğine ilişkin net bir açıklama yok.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge
NIST'ten Yeni Şifreler İçin Yeni Yönerge

ABD Ulusal Standartlar ve Teknoloji Enstitüsü (NIST) tarafından açıklanan yeni şifre yönergeleri yayımlandı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu