USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Magazin

Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı! Son hali görenleri üzdü

Dillere pelesenk olan şarkıları ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı. Ankaralı Turgut’un kızı babasının hastane fotoğraflarını paylaşarak sevenlerinden dua istedi. Ünlü ismin son hali ise herkesi üzdü.

Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı! Son hali görenleri üzdü
09-08-2024 12:38
Google News
Dillere ÖZETİ| pelesenk olan şarkıları ve kendine has tavırları ile geniş bir hayran kitlesine sahip olan Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı. Ankaralı Turgut’un kızı babasının hastane fotoğraflarını paylaşarak sevenlerinden dua istedi. Ünlü ismin son hali ise herkesi üzdü.Abone ol

Ankaralı Turgut olarak bilinen ünlü şarkıcı Turgut Karataş hastaneye kaldırıldı. Sanatçı için kızı sevenlerinden dua istedi.

Turgut'un kızı babasının hastane odasından fotoğraflarını paylaşarak "Canım babam Ankaralı Turgut siz sevenlerinden dua bekliyorum" ifadelerini kullandı.

2017 yılında KOAH rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldığı bilinen ünlü ismin son hali herkesi üzdü. Hastane odasında görüntüleri ortaya çıkan Ankaralı Turgut'un bir hayli zayıfladığı görüldü.

Ankaralı Turgut'un kızına geçmiş olsun mesajları yağdı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
ABD'nin Hava Yolu Şirketleri Neden İstanbul'a Uçmuyor?
ABD'nin Hava Yolu Şirketleri Neden İstanbul'a Uçmuyor?

Türk Hava Yolları, İstanbul'dan Amerika’da birçok büyük şehre düzenli uçuşlar gerçekleştiriyor. Fakat bu durumun aksine ABD merkezli büyük hava yolu şirketlerinden hiçbiri İstanbul’a doğrudan uçuş düzenlemiyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu