USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ankara'da kritik temas: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yi kabul etti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti. Kabulde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da yer aldı.

Ankara'da kritik temas: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yi kabul etti!
20-06-2023 15:14
Google News
Cumhurbaşkanı ÖZETİ| Recep Tayyip Erdoğan, Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani'yi kabul etti. Kabulde Dışişleri Bakanı Hakan Fidan da yer aldı.Abone ol

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, resmi temaslarda bulunmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. 

Rudaw’ın aktardığına göre; Barzani’nin ayrıca Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve yeni kabine üyeleri ile bir araya geleceği, görüşmelerde Kuzey Irak Bölgesi ile Türkiye ilişkileri, Irak ve bölgedeki son gelişmelerin ele alınacağı bildirilmişti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Barzani'yi kabul etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, resmi temaslar kapsamında Ankara’da bulunan Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani’yi kabul etti.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hangi Ülkeler Tarih Boyunca İsim Değişikliğine Gitti?
Hangi Ülkeler Tarih Boyunca İsim Değişikliğine Gitti?

Dünya tarihine baktığımızda karşımıza bazı ülkelerin isim değişikliği çıkıyor. Peki neden bir ülke ismini değiştirme ihtiyacı duyar?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu