USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Ankara'da kritik temas: Barzani Erdoğan ve Fidan'la görüşecek!

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Görüşmede, Kuzey Irak Bölgesi ile Türkiye ilişkileri, Irak ve bölgedeki son gelişmelerin ele alınacak.

Ankara'da kritik temas: Barzani Erdoğan ve Fidan'la görüşecek!
20-06-2023 12:43
Google News
Kuzey ÖZETİ| Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başbakanı Mesrur Barzani Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan'la görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Görüşmede, Kuzey Irak Bölgesi ile Türkiye ilişkileri, Irak ve bölgedeki son gelişmelerin ele alınacak.Abone ol

Irak Kürdistan Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başbakanı Mesrur Barzani, resmi temaslarda bulunmak için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ile görüşmek üzere Ankara'ya geldi. Barzani’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi bekleniyor.

Rudaw’ın aktardığına göre; Barzani’nin ayrıca Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve yeni kabine üyeleri ile bir araya geleceği, görüşmelerde Kuzey Irak Bölgesi ile Türkiye ilişkileri, Irak ve bölgedeki son gelişmelerin ele alınacağı bildirildi.

Seçim sonrası barzani ailesi yemin törenine de katılmıştı

Kuzey Irak Bölgesel Kürt Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, seçimlerden sonra düzenlenen Erdoğan'ın yemin törenine de katılmıştı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
DJI'ın uygun fiyatlı FPV gözlüğü ilk kez görüntülendi!
DJI'ın uygun fiyatlı FPV gözlüğü ilk kez görüntülendi!

DJI'nın yeni FPV gözlüğü Goggles N3 modeline ait ilk görüntüler sızdırıldı. Daha uygun fiyatlı ve hafif bir versiyon olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu