USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Android 15 güncellemesi ilk hangi telefona gelecek? O firmadan beklenmedik adım!

Android kullanıcıların merakla beklediği Android 15 sürümü, Çinli teknoloji şirketi Vivo'dan geldi. Teknoloji dünyasında beklenmedik bir hamleye imza atan firma, Google ve Samsung'u geride bırakmayı başardı. İşte detaylar...

Android 15 güncellemesi ilk hangi telefona gelecek? O firmadan beklenmedik adım!
01-10-2024 14:43
Google News

Milyonlarca ÖZETİ| Android kullanıcısı, Android 15 sürümünün ilk hangi telefona geleceğini merakla bekliyordu. Vivo'nun Android 15 tabanlı Funtouch OS 15 güncellemesi, dünyanın önde gelen firmalarından olan Google ve Samsung'u geride bırakmayı başararak adından söz ettirmeyi başardı.

O CİHAZLARA ANDROID 15 GÜNCELLEMESİ ULAŞTI

Vivo'nun Android 15 tabanlı güncellemesi Vivo X100 serisi, Vivo X Fold 3 Pro ve iQOO 12 gibi cihazlara ulaşmaya başladı. Vivo tarafından yapılan bu hamle Android'in 30 Eylül tarihindeki resmi çıkış tarihinden günler önce gerçekleşti.

İddialara göre ünlü teknoloji sızıntıcısı Ishan Agarwal, Funtouch OS 15 güncellemesinin kararlı versiyonunun kullanıcılara sunulduğunu duyurdu. Bu gelişme, Android güncellemelerinde ilk sıraları alan Google ve Samsung yöneticilerini ise şaşırtmaya yetti.

HANGİ VİVO MODELLERİ ANDROİD 15 GÜNCELLEMESİ ALICAK?

Birçok yenilik kazandıran Android 15, Pixel 9'dan bile önce Vivo modellerde yayımlanmaya başladı.

Vivo kullanıcıları hangi modellere güncelleme geleceğini merak ederken sektör kaynakları, ilk Android 15 erişiminin yalnızca Vivo X100 serisi, Vivo X Fold 3 Pro ve İQOO 12 gibi amiral gemilerinde yayımladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Nissan Micra, elektrikli versiyonuyla geri dönüyor!
Nissan Micra, elektrikli versiyonuyla geri dönüyor!

Bir zamanların efsanesi Nissan Micra, elektrikli versiyonuyla 2026'da piyasaya çıkıyor. İşte araç hakkında tim bildiklerimiz...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu