USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Anbean kaydedilmişti: Ölü domuzun cip arkasında sürüklenmesine soruşturma

Tunceli’nin Pülümür Vadisi'nde, cipin arkasına zincirle bağlanan ölü yaban domuzu, kilometrelerce sürüklendi. Bu anlar kameraya yansırken, valilik soruşturma başlattı.

Anbean kaydedilmişti: Ölü domuzun cip arkasında sürüklenmesine soruşturma
30-01-2023 15:33
Google News

Tunceli-Erzincan ÖZETİ| yolunda meydana geldi. Pülümür Vadisi'nde ölü yaban domuzu, cipin arkasına zincirle bağlanarak kilometrelerce sürüklendi. Diğer sürücülerin bu anlarda çektiği görüntüler sosyal medyada paylaşılarak valiliğe bildirildi.

İNCELEME TALİMATI

Bunun üzerine valilikçe soruşturma başlatıldı. Jandarma ile Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine inceleme talimatı verildi.

Jandarma ekipleri, güvenlik kameralarının kayıtlarından aracın kime ait olduğunu tespit etmeye çalışırken, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü'nce de kırsal alanda fotokapan görüntüleri incelemeye alındı.

 


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?
Galaxy Note 7 Neden Samsung İçin Büyük Başarısızlık Oldu?

Akıllı telefon dünyasında lider markalardan biri olan Samsung, 2016 yılında Galaxy Note 7 ile büyük bir heyecan yaratmıştı. Peki ne oldu da Galaxy Note 7, kelimenin tam anlamıyla Samsung’un elinde patlayan büyük bir başarısızlığa dönüştü? Gelin anlatalım.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu