USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Anamur'da muz festivali gerçekleştirildi

Tüm Spor - Anamur’da muz festivali heyecanı… Türkiye’de muzun başkenti olarak bilinen Mersin Anamur’da önceki gün muz festivali gerçekleştirildi.

Anamur'da muz festivali gerçekleştirildi
24-07-2024 16:38
Google News

Türkiye’de ÖZETİ| muzun başkenti olarak bilinen Mersin Anamur’da önceki gün muz festivali gerçekleştirildi.

Anamurluların yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen misafirlerin doldurduğu festival alanında herkese muz ikram edildi. 

Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir,  herkesi yerli muz olan Anamur muzunu tüketmeye davet ederken Anamur Belediye Başkanı Durmuş Deniz ise yerli muz üretimini her geçen yıl daha da artırdıklarını ve çok yakında yurtdışına da açılmayı hedeflediklerini söyledi.

Türkiye’nin en önemli muz üreticilerinden olan İş İnsani Hasan Çatkaya ise "İnsanlar ithal muzu daha sağlıklı zannediyorlar. Oysa ki onlarda her türlü ilaç kullanılıyor. Ayrıca üretimsel ve taşıma kaynaklı hatalar sebebiyle ürünün kabuğunda zedelenmeler oluyor. Bu sebeple insanlar yerli Anamur muzunu tercih etmiyor. Bunlar yanlış bilgiler.” diye konuştu.  


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple Watch Series 10 uyku apnesi sensörü ile tanıtılabilir!
Apple Watch Series 10 uyku apnesi sensörü ile tanıtılabilir!

Apple, 9 Eylül'de iPhone 16 serisinin yanı sıra Watch Series 10 da duyurabilir. Ayrıca Watch Series 10 ile uyku apnesi sensörü de gelebilir.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu