USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ANALİG badminton grup müsabakaları Sivas’ta başladı

SİVAS'ın ev sahipliğinde düzenlenen ANALİG Osman Bayrakdar sezonu badminton grup müsabakaları, 125 sporcunun katılımı ile başladı.

ANALİG badminton grup müsabakaları Sivas’ta başladı
05-07-2023 16:53
Google News
SİVAS'ın ÖZETİ| ev sahipliğinde düzenlenen ANALİG Osman Bayrakdar sezonu badminton grup müsabakaları, 125 sporcunun katılımı ile başladı.Abone ol

Türkiye Badminton Federasyonu ile Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizesinde yapılan badminton grup müsabakaları başladı. Mecnun Otyakmaz Spor Salonu'nda start alan müsabakalara 11 ilden, 125 sporcu katılım sağlıyor.

Şampiyonanın açılış seremonisi Sivas Vali Yardımcısı Adem Taşpınar, Sivas Gençlik Spor Müdürü Erdoğan Tunç, Şube Müdürleri Aytaç Keklik ve Ufuk Demir’in katılımı ile gerçekleştirildi. Seremoni saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Açılışta konuşma yapan Sivas Gençlik Spor Müdürü Erdoğan Tunç, katılanlara başarılar dileyerek, müsabakaların sakatlıksız geçmesini temenni etti.

Heyecan dolu grup müsabakaları, 7 Temmuz Cuma günü sona erecek.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?
iPhone 11'den iPhone 16'ya geçerseniz ne olur?

Teknoloji dünyası hızla gelişirken, her yeni modelle birlikte akıllı telefonlar kullanıcıların hayatlarına daha fazla yenilik katıyor. Bu kapsamda, iPhone 11’den iPhone 16’ya geçiş yapan kullanıcılar için, yeni modelin sunduğu avantajlar ve farklılıklar oldukça merak uyandır

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu