USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Amrabat için flaş iddia! Ünlü teknik adam Süper Lig'e istemiş

Tüm Spor - Tecrübeli teknik direktör Hikmet Karaman, Fenerbahçe'nin Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'la ilgili itirafta bulundu.

Amrabat için flaş iddia! Ünlü teknik adam Süper Lig'e istemiş
09-10-2024 20:47
Google News

Son ÖZETİ| olarak Adana Demirspor'u çalıştıran deneyimli teknik adam Hikmet Karaman, çarpıcı açıklamalar ile gündeme geldi.

Gündem Spor'da dikkat çeken açıklamalar yapan tecrübeli teknik adam, Fenerbahçe'nin şu anki oyununun Süper Lig ve Avrupa kupalarında yeterli olmadığını ve  Mourinho'nun oyunu geliştirmesi gerektiğini söyledi.

"AMRABAT'I STOPER OYNATIRIM"

Sarı-lacivertlilerin Sofyan Amrabat transferine ayrı parantez açan Hikmet Karaman, Faslı futbolcunun oyun görüşüne vurgu yaparak "Amrabat'ın gelmesi büyük bir katkı. Ben iç sahada Amrabat'ı stoper oynatırım. Deplasmanda farklı düşünebilirim" ifadelerini kullandı.

"KAYSERİSPOR'A İSTEDİM"

Öte yandan Hikmet Karaman, Amrabat'la ilgili bir de itirafta bulundu. 64 yaşındaki çalıştırıcı, Kayserispor'u çalıştırdığı dönemde Faslı futbolcuyu istediğini sözlerine ekledi.

Beşiktaş'taki Semih Kılıçsoy konusuna da değinen Karaman, "Semih Kılıçsoy'un kilo problemi varsa bu büyük bir sorundur. Mustafa'yı oynatan düşünce Semih'i oynatmıyorsa biraz sabretmek lazım" şeklinde konuştu.

A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile aralarında geçen bir diyaloğu aktaran Karaman, "Montella'ya 'gel hocam şimdiki Adana Demirspor'u çalıştır da göreyim seni' dedim, gülüştük" ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Meta Yapay Zekâ İle Düzenlenmiş Reklamlar Getiriyor
Meta Yapay Zekâ İle Düzenlenmiş Reklamlar Getiriyor

Meta, Instagram ve Facebook Reklam Yöneticisi'ne yeni yapay zekâ reklam düzenleme aracını getiriyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu