USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Amazon Prime Day Fırsatları! - Webtekno

Amazon Prime Day indirimleri, bugün itibarıyla başladı. İndirimli ürünler arasında yüzlerce elektronik ev aleti ve teknolojik ürün de yer alıyor.

Amazon Prime Day Fırsatları! - Webtekno
11-07-2023 13:14
Google News

Amazon'un ÖZETİ| heyecanla beklediğimiz Prime Day fırsatları başladı. Bilgisayarlardan konsollara, cep telefonlarından donanım ve aksesuarlara farklı kategorilerde harika indirimlerin olduğu kampanyada kaçırmamanız gereken indirimleri sizin için derledik.

Not: Prime Day kampanyası 11 - 17 Temmuz tarihleri arasında yalnızca Amazon Prime üyeleri için geçerli. Eğer henüz Amazon Prime üyesi olmadıysanız, buraya tıklayarak üye olabilirsiniz.

Amazon’da indirime giren elektronik ev aletleri ve teknolojik ürünler:

HyperX Oyuncu Aksesuarları - )'a varan indirimlerMSI Dizüstü Bilgisayarlar - %11'e varan indirimlerLenovo Ürünleri - %17'ye varan indirimlerPhilips TV ve Soundbarları - %16'ya varan indirimlerApple Ürünleri - %15'e varan indirimlerSennheiser, Bang & Olufsen, Klipsch, KEF, Focal Kulaklık ve Hoparlör Ürünleri - %22'ye varan indirimlerJBL, Marshall, Harman Kardon ve Urbanears Kulaklık ve Hoparlörleri - %19'a varan indirimlerRazer Oyuncu Ürünleri - )'a varan indirimlerAsus Bilgisayar Bileşenleri ve Aksesuarları - %15'e varan indirimlerWD & Sandisk Ürünleri - %17'ye varan indirimler

Prime Day kapsamında bugün sizler için seçtiğimiz kategoriler bunlar. Daha fazlası için takipte kalın, görüşlerinizi yorumlar bölümüne bekliyoruz.  

Prime Day kampanyası hakkında daha fazla detaya göz atmak isterseniz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!
Selçuk Bayraktar ve TEKNOFEST heyecanı Başkent Kulisi Özel'de!

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu Başkent Kulisi Özel, Teknofest heyecanını Kanal 7 ve Ülke TV ortak canlı yayınıyla ekranlarına taşıyor.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu