USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Amazon Prime Day Fırsatları Boyunca En Çok Satın Alınan Ürünler

Bu hafta Amazon Prime Day Fırsatları kapsamında en çok tercih edilen, bolca satın alınan ürünleri sizin için listeledik.

Amazon Prime Day Fırsatları Boyunca En Çok Satın Alınan Ürünler
20-07-2024 18:27
Google News

16 ÖZETİ| Temmuz tarihinde başlayan Amazon Prime Day Fırsatları kapsamında birbirinden farklı ürünler indirimli fiyatlarıyla satılıyor. Bu fırsat etkinliği boyunca en çok satılanları sizler için araştırdık. Eğer ki bu ürünleri merak ediyorsanız, tıraş makinesinden ekran kartına kadar birçok ürünün yer aldığı içeriğimize göz atabilirsiniz.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.

Prime Day Fırsatları boyunca en çok satan ürünler:

Philips 13'ü 1 Arada Erkek Bakım SetiStanley Klasik Trigger-Action Seyahat Bardağı 0.47 ltSamsung Galaxy A24 Akıllı Cep TelefonuPhilips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso MakinesiOral-B Pro3-3500 Şarj Edilebilir Diş FırçasıWD_Black SN770 1TB NVMe dahili Gaming-SSDSamsung Odyssey G3 27" Oyuncu MonitörüxDrive Toryum Oyuncu KoltuğuApple Watch Series 9Asus Dual GeForce RTX 4070 12GB Nvidia Ekran Kartı

Philips 13'ü 1 Arada Erkek Bakım Seti

Yüz, saç ve vücut için kullanıma uygun bir şekilde tasarlanan Philips 13'ü 1 Arada Erkek Bakım Seti, ıslak yada kuru yüzey farketmeksizin sorunsuz bir şekilde çalışır.

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Stanley Klasik Trigger-Action Seyahat Bardağı 0.47 lt

Sıcak içecekleri 7 saat, soğuk içecekleri ise 10 saat boyunca istediğiniz sıcaklıkta tutabilen Stanley Klasik Trigger-Action Seyahat Bardağı, Prime Day kapsamında en çok tercih edilen ürünlerden oldu.

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung Galaxy A24 Akıllı Cep Telefonu

Uygun fiyatı ve uzun ömürlü pil kapasitesi ile karşımıza çıkan Samsung Galaxy A24 Akıllı Cep Telefonu, gelişmiş mavi ışık korumasına da sahip.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Philips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi

Sıcak espressolardan serinletici buzlu kahvelere kadar birbirinden farklı kahve çeşitlerini deneyimleyebileceğiniz Philips EP5543/80 Tam Otomatik LatteGo Espresso Makinesi, indirim fırsatı kapsamında oldukça fazla tercih edilmeye devam ediyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Oral-B Pro3-3500 Şarj Edilebilir Diş Fırçası

Normal diş fırçalarına göre daha fazla plak gidererek bakterileri yok eden Oral-B Pro3-3500 Şarj Edilebilir Diş Fırçası, en çok satın alınan ürünler arasında zirvede yer alıyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

WD_Black SN770 1TB NVMe dahili Gaming-SSD

Gecikmeleri ve donmaları azaltıp daha akıcı bir bilgisayar kullanımı sağlayan WD_Black SN770 1TB NVMe dahili Gaming-SSD, Prime Day Fırsatları boyunca en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Samsung Odyssey G3 27" Oyuncu Monitörü

165 Hz ekran yenilme hızı ve görüntü kalitesi ile tam bir fiyat performans ürünü olarak değerlendirilen Samsung Odyssey G3 27" Oyuncu Monitörü, çok satanlar listesindeki yerini korumaya devam ediyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.

xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu

Yüksek kilolara dayanıklı iç iskelet yapısına ve uzun süre kullanıma uygun süngerlere sahip olan xDrive Toryum Oyuncu Koltuğu, en çok satılan ürünler arasında bulunuyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Apple Watch Series 9

Gelişmiş sağlık uygulamaları ve yenilenmiş güvenlik özellikleri ile özellikle Apple kullanıcıların oldukça fazla tercih ettiği bir ürün olan Apple Watch Series 9, 50 metre derinliğe kadar suya karşı dayanıklı.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Asus Dual GeForce RTX 4070 12GB Nvidia Ekran Kartı

DLSS3 desteği ve çoklu bağlantı noktalarıyla oyun deneyiminizi üst seviyeye çıkarmak için tasarlanmış Asus Dual GeForce RTX 4070 12GB Nvidia Ekran Kartı, indirimli fiyatı ile tercih edilmeye devam ediyor.

Ürünü incelemek için buraya tıklayın.

Sizin için diğer önerilerimiz;


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Enes Kirazoğlu, Phew Phew Games'in Yeni Oyununu Tanıttı
Enes Kirazoğlu, Phew Phew Games'in Yeni Oyununu Tanıttı

Ünlü YouTuber Enes Kirazoğlu'nun oyun stüdyosu Phew Phew Games'in bir sonraki oyunu belli oldu.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu