USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Teknoloji

Amazon Gaming Week'in Öne Çıkan Fırsatları

Amazon Gaming Week'in level atlatan fırsatları bugün başladı. Oyun dünyasında ihtiyacınız olan pek çok ürünü sizler için listeledik.

Amazon Gaming Week'in Öne Çıkan Fırsatları
23-09-2024 18:48
Google News

Amazon ÖZETİ| Gaming Week, 23 - 30 Eylül tarihleri arasında pek çok farklı üründe dikkat çeken indirimler başladı. Gaming Week'in level atlatan indirimlerinde özellikle oyuncular için kaçırılmayacak fırsatlar, epey bir oyuncunun yüzünü güldürecek.

Gaming Week'te oyuncu monitöründen mouse'lara birçok üründe güzel fırsatlar var. Bir hafta sürecek bu etkinlik için öne çıkan ürünleri listeledik. Eğer henüz Amazon Prime üyesi değilseniz, buraya tıklayarak üye olabilir ve indirimlerden faydalanabilirsiniz. İyi alışverişler!

"Bu içerik 20.09.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir."

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Webtekno sorumlu değildir.
Bu içerik marka iş birliği içeriyor.Amazon Gaming Week'in öne çıkan kategorileri:

Gaming Week kampanyası 30 Eylül'e kadar;

Dizüstü ve masaüstü bilgisayarlarMonitörlerBilgisayar aksesuarlarıBilgisayar bileşenleriOyuncu koltuklarıTelevizyon ve projeksiyonVideo oyunu ve konsolGaming atıştırmalık ve içecekler

kategorilerinde devam edecek. 

Gaming Week'in öne çıkan ürünleri ise şöyle:ASUS TUF A15 - FA506NF-HN049W Gaming LaptopASUS VA27EHF 27 inç Gaming MonitörLogitech M330 Kablosuz MouseWD Elements 2 TB Taşınabilir DiskHawk Gaming Chair Fab C Serisi Kumaş Oyuncu KoltuğuTCL50V6BGTV 4K UHD Akıllı TVRazer Leviathan V2 Gaming SoundbarSony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE Çift Kol ASUS TUF A15 - FA506NF-HN049W Gaming Laptop

İşlemci: AMD Ryzen 5 7535HSEkran: 15.6" FHD (1920x1080), 144HzEkran Kartı: NVIDIA GeForce RTX 2050RAM: 8GB DDR5Depolama: 512GB SSDİşletim Sistemi: Windows 11Bağlantı: Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2Pil: 90WhrAğırlık: 2.3 kgDiğer Özellikler: RGB aydınlatmalı klavye, dayanıklı şasi, gelişmiş soğutma teknolojisi

Amazon Gaming Week kapsamında bu ürüne ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

ASUS VA27EHF 27 inç Gaming Monitör

ASUS VA27EHF, 27 inçlik Full HD IPS panele sahip bir gaming monitördür ve geniş 178° izleme açısı ile canlı görüntüler sunar. 100Hz yenileme hızı ve 1ms tepki süresi sayesinde hızlı oyunlar için idealdir. Ekran yırtılmalarını önleyen Adaptive-Sync teknolojisine sahiptir ve TÜV Rheinland sertifikalı Flicker-Free ve Low Blue Light teknolojileri ile uzun süreli kullanımda göz yorgunluğunu azaltır.

Kullanıcı yorumu:

Amazon Gaming Week kapsamında ürünü satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Logitech M330 Kablosuz Mouse

Logitech M330 Sessiz Mouse, yüzde 90'dan fazla azaltılmış tıklama sesleriyle sessiz bir çalışma ortamı sunar. Yumuşak kauçuk tutma yerleri sayesinde sağ elini kullananlar için konfor sağlar ve 18 aylık pil ömrüyle uzun süreli kullanım imkanı tanır. 33 ft'ye kadar kablosuz menzili ve gelişmiş optik izleme özelliği, hassas imleç kontrolü sunarken, tak ve çalıştır USB alıcısıyla Windows, Mac, Chrome OS ve Linux cihazlarıyla uyumludur. Ayrıca Chromebook ile çalıştığı test edilip onaylanmıştır.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

WD Elements 2 TB Taşınabilir Disk

WD Elements Portable 2TB Taşınabilir Disk, yüksek kapasitesiyle dosyalarınızı güvenli bir şekilde saklamanıza olanak tanır. USB 2.0 ve USB 3.0 desteğiyle hızlı veri aktarımı sağlar ve tüm işletim sistemleri ile uyumlu çalışır. Hafif ve kompakt tasarımı sayesinde kolayca taşınabilir.

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon üzerinden satın almak için buraya tıklamanız yeterli.

Hawk Gaming Chair Fab C Serisi Kumaş Oyuncu Koltuğu

Bu ürün, nefes alabilen özel dokuma kumaşı, ayarlanabilir boyun ve bel minderleri ile konfor sağlar. 

Kullanıcı yorumu:

Ürünü Amazon üzerinden satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Razer Leviathan V2 Gaming Soundbar

Bu çok sürücülü PC soundbar ve subwoofer, net tizler ve güçlü baslar için iki tam aralıklı sürücü ve aşağı ateşlemeli bir subwoofer ile tasarlanmıştır. THX Spatial Audio desteği ile geniş ve gerçekçi bir ses sahnesi sunarak, oyun, film ve müzik deneyimlerinizi daha sürükleyici hâle getirir. Kompakt tasarımı sayesinde masaüstünüzde minimum yer kaplarken, düşük gecikmeli Bluetooth bağlantısı ile 8 cihaza kadar kesintisiz bağlantı imkanı sağlar. Razer Chroma RGB ile özelleştirilebilen 18 aydınlatma bölgesi sayesinde görsel olarak da oyun deneyiminize derinlik katar.

Amazon Gaming Week kapsamında ürünü satın almak isterseniz buraya tıklamanız yeterli.

Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE Çift Kol Resmi Distribütör-Bilkom Garantili

Amazon Gaming Week indirimlerinin ilk gününde öne çıkan ürünlerden biri Sony PlayStation 5 D Chassis + DualSense BUNDLE oldu. 

İndirimden satın almak veya incelemek isterseniz buradan ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı yorumu:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
HarmonyOS Next, Daha Çıkmadan 10 Bin Uygulamaya Ulaştı
HarmonyOS Next, Daha Çıkmadan 10 Bin Uygulamaya Ulaştı

Huawei'nin Android tabanlı olmayan, tamamen kendine özel işletim sistemi HarmonyOS Next, daha çıkmadan 10 bin uygulamaya ulaşmayı başardı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu