USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Amasya'da takla atan cip, aynı aileden 3 kişiye mezar oldu! Cenazeye gidiyorlarmış

Amasya'nın Taşova ilçesinde takla atan cip, 3 kişiye mezar olurken kazanın ardından kahreden bir detay ortaya çıktı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişinin, İstanbul'da kronik rahatsızlıkları nedeniyle ölen Mecbure Kavcı'nın kızı, oğlu ve torunu olduğu, cenaze törenine katılm

Amasya'da takla atan cip, aynı aileden 3 kişiye mezar oldu! Cenazeye gidiyorlarmış
17-01-2023 20:55
Google News

Sabaha ÖZETİ| karşı Taşova- Amasya D100 kara yolu Ladik yol ayrımı mevkisinde meydana gelen kazada, İstanbul'dan Erzurum'a akrabalarının cenazesine katılmak üzere yola çıkanların içinde bulunduğu Fuat Kavcı (32) yönetimindeki 34 FEN 827 plakalı cip, sürücüsünün kontrolü kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

KAZADA 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine kaza yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, sürücü Fuat Kavcı ile Hikmet Kavcı (61) ve Esen Sekmen'in (68) hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Nezaket Kavcı (67) ise ilk müdahalesinin ardından Taşova Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Amasya'da cenaze yolunda kaza: 3 ölü, 1 yaralı (2)

CENAZEYE GİDİYORLARMIŞ

Kazanın ardından kahreden bir detay ortaya çıktı. Mecbure Kavcı'nın İstanbul'da kronik rahatsızlıkları nedeniyle 93 yaşında hayatını kaybettiği, kazada ölenlerin yaşlı kadının ailesi oldukları öğrenildi. İstanbul'dan havayoluyla Erzurum'a getirilen 8 çocuk annesi Mecbure Kavcı'nın cenazesi, Pazaryolu ilçesi Kavak Mahallesi'nde öğle vaktinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Yaşlı kadının kızı Esengül Sekmen'in de yarın aynı mahallede toprağa verileceği öğrenilirken, oğlu Hikmet ile torunu Fuat Kavcı için İstanbul'da cenaze töreni düzenleneceği belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel Erzurum Taşova Amasya Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Hyundai, 100 Milyonuncu Adet Otomobilini Üretti
Hyundai, 100 Milyonuncu Adet Otomobilini Üretti

Hyundai'dan sektörde ulaşılması zor bir rekor geldi. Şirket, 100 milyonuncu otomobilini ürettiğini açıkladı. Hyundai'ın ürettiği 100 milyonuncu otomobil, bir IONIQ 5'ti.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu