USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Ekonomi

Altın almak için doğru zaman mı? Perşembe'ye dikkat!

Ekonomi - ALB Yatırım Başekonomisti Filiz Eryılmaz, “Bugün 2.720 üstünde bir kapanış kısa vadeli trade için uygun bir zemin oluşturabilir. Ancak Perşembe günü açıklanacak olan veriyi beklemek gerekir. Dikkatli olmakta fayda var” dedi.

Altın almak için doğru zaman mı? Perşembe'ye dikkat!
21-10-2024 15:13
Google News

Haber7

Küresel ÖZETİ| ekonomik gündemde merkez bankalarının faiz politikalarından, ülkeler arası mali stratejilere kadar birçok önemli gelişme yaşandı.

 

Küresel piyasalar haftaya pozitif başladıKüresel piyasalar haftaya pozitif başladı

 

Yeni haftada küresel piyasaların gündeminde ABD ve Çin ekonomilerinin sağlığına ilişkin beklentiler, diğer yandan da Orta Doğu’daki çatışmalar ve jeopolitik gelişmeler yer almaya devam ediyor.

ABD ve Avrupa'da faiz kararlarının ardından artan risk iştahı haftaya taşınırken, IMF ve Dünya Bankası toplantısı küresel piyasaların odağında.

 

Serbest piyasada döviz açılış fiyatları: Dolar ve Euro kaç TL oldu?Serbest piyasada döviz açılış fiyatları: Dolar ve Euro kaç TL oldu?

 

Emtia piyasasında geçen hafta özellikle Çin kaynaklı talep endişeleriyle düşüş eğilimi görülürken değerli metaller, merkez bankalarının faiz indirimlerine devam edeceği beklentisi ve jeopolitik risklerle pozitif ayrıştı.

Orta Doğu’daki gerilim ve ABD seçimlerinin etkisiyle gram altın 3 bin lirayı aştı.

Borsa İstanbul’da 2024 yılı üçüncü çeyrek bilanço dönemi devam ediyor.

 

Borsa haftaya yükselişle başladıBorsa haftaya yükselişle başladı

 

Piyasalarda gündemi ALB Yatırım Başekonomisti Filiz Eryılmaz, Haber7’ye değerlendirdi.

 

Emtia piyasasında geçen hafta değerli metaller pozitif ayrıştıEmtia piyasasında geçen hafta değerli metaller pozitif ayrıştı

 

PİYASALARDA TAKİP EDİLECEK ÖNEMLİ GELİŞMELER

Yurt içinde bu hafta yatırımcıların odağında olacak gelişmeleri aktaran ALB Yatırım Başekonomisti Filiz Eryılmaz, yurt içinde Perşembe günü Para Politikası toplantı özetinin ve Cuma günü ise Kapasite Kullanım Oranı ile İmalat Güveni verilerinin takip edileceğini dile getirdi.

Eryılmaz, küresel tarafta ise Türkiye’nin de katılım sağlayacağı IMF ve Dünya Bankası toplantısının piyasaların odağında olduğunu söyledi. ABD’den gelecek olan verilere de dikkat çeken Filiz Eryılmaz, gözlerin bir yandan da Avrupa’da olduğuna dikkat çekti.