USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

Altılı masanın Saraçhane'deki mitingine yaklaşık 25 bin kişinin katıldığı bildirildi

YSK üyelerine hakaretten 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası alan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, dün yaptığı çağrıyla İstanbulluları Saraçhane'ye davet etmişti. 6'lı masa liderlerinin de katıldığı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitinginde yoğun bir katılım sağlanmışt

Altılı masanın Saraçhane'deki mitingine yaklaşık 25 bin kişinin katıldığı bildirildi
15-12-2022 20:23
Google News

CHP ÖZETİ| Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğündeki altılı masanın liderleri, Anadolu 7. Asliye Ceza Mahkemesinin İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkındaki mahkumiyet kararının ardından Saraçhane Meydanı'nda bir araya geldi.

İMAMOĞLU'NUN KONUŞMASIYLA BAŞLADI

İmamoğlu'nun konuşmasıyla başlayan program, 6'lı masanın konuşmalarıyla devam etti. Mahkemenin İmamoğlu için verdiği hapis cezasına tepki gösteren muhalefet liderleri, hem İBB Başkanı'na destek verdi hem de hükümete sert sözlerle yüklendi.

EMNİYET: 25 BİN CİVARINDA KATILIM OLDU

İmamoğlu dün yaptığı çağrıyla İstanbulluları alana davet etmişti. Saraçhane'de yoğun bir kalabalık oluşurken, il emniyet kaynakları, İBB Başkanı İmamoğlu ile parti liderlerinin konuşma yaptığı mitinge, 25 bin civarında katılım olduğunu bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel İstanbul Fatih Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?
Kar ve Yağmur Neden Tuzlu Değil?

Gökyüzünden düşen yağmur damlaları yüzünüze vurduğunda tadını aldığınız oldu mu? Muhtemelen olmadı, çünkü yağmur suyunun bilinenin aksine tuzlu bir tadı yok.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu