USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Almanya’ya götüreceğiz diye 8 bin Euro alıp Adana’da eve kilitlediler

Adana’da 7 yabancı uyruklu bir evde kilitli bulunurken, şahısları 8 bin Euro karşılığında Almanya’ya götürme sözü vererek eve kilitledikleri öğrenildi.

Almanya’ya götüreceğiz diye 8 bin Euro alıp Adana’da eve kilitlediler
22-09-2022 12:26
Google News

Adana'nın ÖZETİ| Seyhan ilçesinde iddiaya göre, bir evden sesler gelmeye başlayınca komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen ekipler 7 yabancı şahsın içeride olduğunu kapının da kilitli olduğunu belirledi. Polis bir süre sonra kapıyı çilingir yardımıyla açtı.

Yabancı uyruklu şahıslar Mersin’de yaşadıklarını 4 kişiyle 8 bin Euro karşılığında Almanya’ya gitmek için anlaştıklarını ancak 4 gün önce kendilerinin bu eve getirilip daha sonra da kapının kilitlendiğini söyledi.

Polis bunun üzerine 4 zanlının eşkalini alarak zanlıları yakalamak için çalışma başlattı. 7 şahıs ise ifadeleri alınmak üzere emniyete götürüldü.

Eve kitlenen şahıslardan Baran Diyar, savaştan kaçarak Mersin’e geldiklerini, oradan da Almanya’ya gitmek istediklerini bir arkadaşının kendisini 4 kişiyle tanıştırdığını belirterek, “Bu 4 kişiye 8 bin Euro verdik. Bizi Almanya’ya götüreceklerdi. 4 gün önce yola çıktık. Biz Adana’ya getirip bir eve kilitleyip kaçtılar. Kaç gündür çocuklarımda eşimden haber alamıyorum” dedi.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Gaming Week İndirimlerinde Son Gün
Amazon Gaming Week İndirimlerinde Son Gün

Amazon Gaming Week fırsatları bugün sona eriyor. Kampanyanın son günü gözümüze çarpan, oyun dünyasında ihtiyacınız olabilecek pek çok ürünü sizler için listeledik.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu