USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Almanya Başbakanı Scholz'a döner protestosu: Putin'le konuşun yine 4 euro olsun

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaş nedeniyle Batı'dan gelen yaptırımlara karşılık Putin, Avrupa'ya doğal gaz akışını kesmiş ve bunun sonucunda Avrupa ülkeleri kışı nasıl geçireceklerine dair tasarruf planları yapmaya başlamıştı. Hayat pahalılığı nedeniyle protestoların

Almanya Başbakanı Scholz'a döner protestosu: Putin'le konuşun yine 4 euro olsun
25-10-2022 01:32
Google News

ÖZETİ| Almanya'da artan fiyatlar ve hayat pahalılığına karşı protestolar devam ediyor. Başbakan Olaf Scholz'a döner fiyatları üzerinden yapılan bir protesto sosyal medyada gündem oldu.

"PUTİN'LE KONUŞUN DÖNER YİNE 4 EURO OLSUN"Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Scholz'un Münih'teki temasları esnasında bir kişi, "Sevgili Scholz döner 8 euro oldu. Putin'le konuşun döner yine 4 euro olsun." diyor.

MAKAM ARACINA BİNİP UZAKLAŞTIScholz'ın hayat pahalılığını protesto eden kişiye gülümsedikten sonra makam aracına binerek alandan ayrıldığı görülüyor.

6 BİN PROTESTOCU HAYAT PAHALILIĞINI PROTESTO ETTİÖte yandan Almanya'nın doğusundaki pek çok şehirde binlerce kişi yine yüksek enerji fiyatlarını ve federal hükümetin politikalarını protesto etti. Polis 12'den fazla şehirde yaklaşık 6 bin göstericinin meydanlarda toplandığını bildirdi.

Kaynak: AA / Güncel Olaf Scholz Almanya Güncel Haberler
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Colgate'in Ürettiği Bu Lazanyalar Neyin Nesiydi?
Colgate'in Ürettiği Bu Lazanyalar Neyin Nesiydi?

Colgate'in 1980'li yıllarda lazanya üretme girişimi olduğu ancak başarısızlığı yüzünden atar topar geri çekilip hiç üretilmemiş gibi davrandıkları söyleniyor. Arka planına bir bakalım...

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu