USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alman istihbaratından Rusya uyarısı: Putin, nükleer silah kullanabilir

Alman Federal İstihbarat Teşkilatı (BND) Başkanı Kahl, Rusya'nın, Ukrayna'da nükleer silah kullanabileceğini ileri sürdü.

Alman istihbaratından Rusya uyarısı: Putin, nükleer silah kullanabilir
17-10-2022 17:58
Google News

Almanya ÖZETİ| Federal İstihbarat Teşkilatı (BND) Başkanı Bruno Kahl, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Bruno Kahl, Rusya'nın, Ukrayna'daki savaşı kaybetmesi halinde bunun "Putin yönetimine varoluşsal bir tehdit oluşturabileceğini" söyledi.

Kahl, "Putin, Ukrayna'ya dikte edilmiş bir barışı dayatmak için taktik nükleer silah kullanabilir, çünkü Rusya olası müzakerelerde uzlaşmaya istekli olduğuna dair hiçbir işaret göstermiyor" dedi.

Kahl, BND'nin, Rusya'nın Ukrayna'da taktik nükleer silah kullanmayı planladığına dair henüz hiçbir kanıt bulamadığını dile getirdi.

Putin'in Ukrayna'daki adımlarını eleştiren Kahl, bu adımları "tüm özgür, demokratik dünyaya karşı bir savaş ilanı" olarak nitelendirdi.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!
Amazon Prime Alışveriş Festivali Başlıyor!

Amazon'un en çok beklenen kampanlarından biri olan Amazon Prime Alışveriş Festivali başladı. 8 - 14 Ekim tarihleri arasında devam edecek olan alışveriş festivalinde onlarca kategoride indirimler ve özel fırsatlar sizlerle olacak.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu