USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alman devlet adamı Trabzon'da... Christian Wulff: Almanlar enflasyondan korkar

Eski Almanya Cumhurbaşkanı Christian Wulff, bir dizi görüşmeler yapmak üzere Trabzon’a geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Wulff, Trabzonspor Kulübü’nü, Akyazı Stadı’nı, Ayasofya Kilisesi’ni ve İskender Paşa Camisi’ni ziyaret etti.

Alman devlet adamı Trabzon'da... Christian Wulff: Almanlar enflasyondan korkar
26-11-2022 05:39
Google News

İki ÖZETİ| ülke arasındaki ilişkilerin sağlamlığına değinen Wulff, “Almanya’daki Türk vatandaşlarının çoğu Alman vatandaşı oldu. Her alanda kendilerini gösteriyorlar. Alman toplumunu zenginleştirdiler. Biontech’in kurucusu Türk. Alman milli takımında Türkler oynuyor” diye konuştu.

Türk dostlarının “Enflasyonla doğduk enflasyonla öleceğiz” dediklerini hatırlatan Alman cumhurbaşkanı, “Almanlar enflasyondan çok korkar” cevabını verdi.

Dünyanın Rusya’ya ambargo uyguladığını belirten Alman Devlet adamı, “Türkiye uygulamıyor. Bu da Avrupalıların önyargılı bakmasına neden oluyor” ifadelerini kullandı.

Christian Wulff basın toplantısını, bağımsız hukuk ve fikir özgürlüğüne dikkat çekerek tamamladı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
"Parmak izi" ile spor becerilerini keşfeden yazılıma TEKNOFEST'ten ödül

Sport Papbil Takımı'nın, parmak izi sayesinde kişilerin doğuştan gelen sportif becerilerini rapor haline getirdiği yazılım, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'nde İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması'nda birincilik ödülü aldı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu