USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alışverişin adresi Esenler'deki bu fuar

Esenler Belediyesi ve Giyimkent iş birliğiyle düzenlenen Zyfest Alışveriş ve Moda Festivali kapılarını açtı.

Alışverişin adresi Esenler'deki bu fuar
27-09-2024 18:58
Google News

Esenler ÖZETİ| Belediyesi ile Giyimkent, Zyfest Alışveriş ve Moda Festivali’ni meraklılarıyla buluşturdu. Festivalin açılış töreni, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakıcı, AK Parti İlçe Başkanı Emrullah Erkuş, MHP İlçe Başkanı Alican Erdoğan, meclis üyeleri, Giyimkent yöneticileri ve çok sayıda modaseverin katılımıyla gerçekleşti. Festival, 29 Eylül’e kadar kapılarını açık tutacak.

HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ

Açılış programında konuşmalarını gerçekleştiren Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Hayatımızda bir işe başlarız, zamanın ruhuna uygun olarak mekânınız ruhuna uygun olarak işlerimizde tadilata gideriz, revizyona gideriz. Çünkü önemli olan bu hayatta kullandığınız nefesi en verimli şekilde kullanmaktır. Kaymakamımınız burada, belediye olarak biz buradayız ve sizlere her türlü desteği sunmaya hazırız. Kıymetli bir hazinenin içerisinde olan bu yerimizi çok rahat bir şekilde insanımızın hizmetine sunmalıyız. Bu bir başlangıç, umarım bu başlangıç seri olarak devam eder” dedi.

DÜNYANIN MARKA ŞEHRİYİZ

Esenler Kaymakamı Süleyman Özçakısı ise organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek “İstanbul hazır giyimde olduğu gibi, konfeksiyonda da yalnızca ülkemizin değil, dünyanın en bilinen marka şehri olma yolunda devam ediyor. Ülkemiz bu alanlarda dünyada ilk 7 ülke arasında yer alıyor. Bu alanlarda çok ciddi potansiyel barındırıyoruz. Giyimkent kurulduğu günden bugüne 3 bin firmayı bünyesinde barındırdığı gibi tam bir kapasiteyle faaliyetlerini yapıyor. Bu etkinliğim başarılı olmasını ve devam etmesini, tüm üreticilerimize başarılı olmalarını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Apple, Kalp Atışını Ölçme Özelliği İçin Çalışmalara Başladı!
Apple, Kalp Atışını Ölçme Özelliği İçin Çalışmalara Başladı!

Apple, AirPods Pro 3 ve Powerbeats Pro ile kalp atışını ölçme özelliği üzerinde çalışmalara başladı.

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu