USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alfons Groenendijk: Trabzonspor'a bol şans diliyorum

Antalyaspor'un teknik sorumlusu Alfons Groenendijk, "Trabzonspor'a Kopenhag karşısında bol şans diliyorum. Türkiye için Şampiyonlar Ligi adına çok önemli bir akşam olacak" ifadelerini kullandı.

Alfons Groenendijk: Trabzonspor'a bol şans diliyorum
21-08-2022 02:04
Google News

Antalyaspor ÖZETİ| Teknik Sorumlusu Alfons Groenendijk, Trabzonspor'u 5-2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

"Bizim açımızdan inanılmaz bir maçtı"

Groenendijk yaptığı açıklamada, "Öncelikle kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum. Bizim açımızdan inanılmaz bir maçtı. Taraftarımız inanılmaz bir destek verdi. Tam devreye girecekken rakibin attığı bir gol bizi tereddütte bıraktı." dedi.

"İnanılmaz bir başarı öyküsüne imza attık"

İkinci yarı takımını boksöre benzeten tecrübeli hoca, "Bunun üstünden gelebilecek bir motivasyonla oyuncuları devre arasında hazırladık. Oyun 2-2 olduktan sonra nakavttan dönen bir boksör gibi rakibini yere seren bir Antalyaspor vardı sahada. İnanılmaz bir başarı öyküsüne imza attık." şeklinde konuştu.

"Trabzonspor'a Kopenhag'a karşı başarılar diliyorum"

Alfons Groenendijk ayrıca, "Gökdeniz'e ayrı bir parantez açmak istiyorum. Sonradan oyuna girip takıma bu şekilde katkı vermesi çok önemli. Son şampiyona 5 gollü bir galibiyet yaşatmak gurur verici bir şey. Trabzonspor'a Kopenhag'a karşı başarılar diliyorum." diyerek sözlerini noktaladı.

www.idrak34.com
Editor : Şerif SENCER
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
TEKNOLOJİ TÜMÜ
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?
Arabalar Patlayıp Havaya Uçabilir mi?

Genellikle filmlerde ve bazı dizilerde, arabaların şiddetli bir çarpışmadan sonra alevler içinde kaldığını ve devamında çok kısa bir süre içinde de patladığını görürüz. Peki arabalar gerçekten bir çarpışmadan sonra patlayabilir mi?

ARŞİV ARAMA
PUAN DURUMU TÜMÜ
ANKET TÜMÜ
Türkiye'de En Önemli Gündem Maddesi Sizce Hangisi?
NAMAZ VAKİTLERİ
Gazete Manşetleri
Yol Durumu